Forside Nyheder

Fastspeed: Danmarks hurtigste og verdens næsthurtigste bredbånd

-

Speedtest sender Fastspeed i top på hastighed, både herhjemme og globalt.

Den anerkendte hastighedsmåler, Speedtest fra Ookla, sender dansk internetudbyder i top, både herhjemme og på verdensplan.

Annonce:

Ookla har udpeget Fastspeed som hurtigste bredbånd i Danmark – og tilmed bekræftet, at Fastspeed har det næsthurtigste bredbånd i hele verden. Det skriver Fastspeed i en udmelding.

Glæden er stor, hos den forholdsvis ny internet-udbyder (ny i markedet).

“Vi er superstolte af kåringen, for vi arbejder i Fastspeed benhårdt hver dag på at levere de hurtigste og mest stabile forbindelser til vores kunder – og derfor er det dejligt at få bekræftet fra Ookla, at vi har de klart hurtigste bredbåndsforbindelser af alle udbydere i Danmark”, fortæller Jens Raith, adm. direktør i Fastspeed, og fortsætter:

“Tilmed kan vi nu også bryste os af at være de næsthurtigste på bredbånd i hele verden – det er superfedt som en mindre dansk bredbåndsudfordrer at få så stærk en blåstempling, som Ookla med deres kåring nu giver os”.

Speedtest fra Ookla er en bredt anvendt hastighedsmåler til bredbånd, med millioner af daglige tests. Målingerne der ligger til grund for denne udmærkelse er fra Speedtest i første halvdel af 2021.

“Med millioner af tests taget hver dag ved anvendelse af Speedtest, har Ookla udviklet et robust og omfattende billede af internet-performance over hele verden. Det er os en fornøjelse at anerkende Fastspeed som hurtigste bredbånd i Danmark baseret på vores grundige analyse. Denne kåring er et bevis på Fastspeed’s exceptionelle performance, som den opleves af deres egne kunder, i 1. og 2. kvartal”, fortæller Doug Suttles, CEO i Ookla.

Fastspeed sælger kun 1.000 Mbit-forbindelser, og det giver selvfølgelig en fordel over udbydere med en bredere palette i sortimentet.

 

Baggrund og metode

Speedtest priskåringen for bedste hastighed i Danmark findes ved brug af en Speed Score, der tager højde for en måling af hver udbyders download- og upload-hastigheder for at kunne rangordne de enkelte netværks performance.

For at afgøre Speedtest Award-prisvinderne for bredbåndshastighed, vurderer Ookla de bedste forbindelseshastigheder opnået på tværs af en given bredbåndsudbyder. Adgang til tjenesteudbyderen sker både via kablede og trådløse forbindelser. Som følge heraf tager Ookla også højde for tests, der er foretaget på forskellige Speedtest applikationer, der er koblet op på en bredbåndsforbindelse, inclusive test foretaget på mobiltelefoner via wifi-forbindelse. Alle topudbyderne udgør mindst 3% af de udførte tests I det geografiske område.

Baseret på analyse udført af Ookla på Speedtest Intelligence® data for 1. og 2. kvartal 2021.

Kilde: Fastspeed

 

Annonce:
Forrige artikelHBO Max kommer til Danmark her i efteråret
Næste artikelNy Bluetooth-teknologi bringer lossless-lyd til dine trådløse øretelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.