Forside Produkter Mobil

Fejl i coronapas app er rettet

-

Sundhedsdatastyrelsen har rettet den fejl i corona app der generede brugere med 3 eller flere vaccinationsstik.

Forleden blev der opdaget en fejl coronopas app, der påvirkede brugere der havde fået 3. stik af corona vaccine.

Annonce:

App’en kunne kun vise de to seneste vaccinestik, og det betød at den viste stik nr. 2 og nr. 3, efter at man havde fået 3. stik. Det gav problemer i forhold til rejser, da man så ville få en ny karensperiode på 14 dage efter 3. stik, fordi det i coronapasset blev set som 2. stik hvor man først er færdigvaccineret 14 dage senere.

“Så har vi fået rettet fejlen og 3. stik vises rigtigt i Coronapas app og øvrige steder du henter passet – dvs alle stik kan ses og man kan rejse på dem. Vi beklager ulejligheden for de berørte”, lyder det fra direktør for Sundhedsdatastyrelsen, Lisbeth Nielsen, på Twitter.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.