Forside * Featured

Jetnet: Fastspeed-ejere åbner nyt lavprisselskab for bredbånd

-

Fastspeed-ejere åbner nu Jetnet, stedet for bredbånd til de prisbevidste der kan lidt på egen hånd.

Et nyt lavprisselskab indenfor bredbånd er åbnet. Bag står ejere af Fastspeed, og det ny selskab deler da også adresse med Fastspeed.

Annonce:

Men modsat Fastspeed der alene satser på 1.000 Mbit og en vis grad af service, så er den nye bredbåndsleverandør målrettet de særligt prisbevidste, som kan lidt selv. Det skriver Berlingske.

Modsat Fastspeed, så vil Jetnet tilbyde forskellige bredbåndshastigheder. Hvilke hastigheder afhænger af adressen og de aftaler selskabet har lavet med kabel-tv-nettet eller fiber-nettet i husstanden.

Det nye lavprisselskab har været undervejs i et stykke tid, og er derfor ikke en udløber af den aktuelle priskrig.

“Dette er ikke et nyt træk i priskrigen på bredbånd. Det har været undervejs i nogen tid, fordi en del brugere har efterspurgt det. Der er tale om et rent, råt bredbåndsabonnement til den selvhjulpne kunde, som kan klare sig uden kundeservice, og som måske også selv foretrækker at vælge og købe sin egen router”, forklarer Jens Raith, adm. direktør og medstifter af Fastspeed, til Berlingske.

 

Ryanair-modellen

“Der er tale om et mindre kundesegment, men det er ingen lille niche, som Jetnet går efter. Det er de prisfølsomme og mere nørdede gør det selv-typer, som selv har en holdning til, hvilken router de ønsker, og som er selvhjulpne på teknik”, fortæller Jens Raith til Berlingske, og fortsætter:

“De vil stadig gerne have et skarpt produkt til en skarp pris, men har ikke behov for markedets bedste kundeservice. Prisen er altafgørende for dem, og dermed kan prisen blive endnu skarpere, lidt som Easyjet-/Ryanair-modellen fra luftfarten”.

Et priseksempel er 199 kr/måned for 300 Mbit bredbånd på TDCs kabel-tv-net. Vil man have 1.000 Mbit på samme, så er der dog ingen penge at spare. Det koster kr. 249/måned hos Jetnet, samme som normalprisen som hos Fastspeed.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.