Forside Produkter Computere

Mange nye spændende Surface-produkter fra Microsoft

-

Microsoft har i dag annonceret nye Surface enheder og PC tilbehør i Surface porteføljen. De nye produkter kan forudbestilles i Microsoft Store på microsoft.com allerede i dag og kan købes hos større forhandlere fra d. 5. oktober.

På en Surface Event hos Microsoft er der blevet præsenteret en del nye spændende produkter.

Annonce:
Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio er en videreudvikling af Surface Book. Den nye Surface Laptop Studio retænker lethed og alsighed og giver dig mulighed for at arbejde præcis, som du har lyst. Prisen starter fra 13.490 kroner og Surface Laptop Studio har indbygget opbevaring og opladning til Surface Slim Pen 2 under tastaturet.

 

Surface Pro 8

Surface Pro 8 er et moderniseret redesign af den mest kraftfulde Pro. Du får en 13-tommer skærm med høj opløsning opdateret til at opretholde en ultra bærbar formfaktor. Med priser fra 9.290 kroner kommer Surface Pro 8 med 11. Generations Intel® Core™ processorer, valg af ny porte (især to Thunderbolt porte) samt de nyeste kamerater og højtaler. Dens nye Type Cover passer perfekt til Surface Slim Pen 2 med indbygget opbevaring og trådløs opladning.

 

Surface Duo 2 bringer et nyt og forbedret design til Surface Duo familien. Surface Duo 2 understreger sin evne til multitasking og kommer med en større skærm, øget batterilevetid, et dynamisk kamera med hele tre objektiv, lynhurtig 5G og en bagside, der viser nye meddelelser, selv når enheden er slukket.

 

Surface Go 3

Surface Go 3 er den mest bærbare Surface touchscreen 2-i-1, der anvender det samme Surface Go design med endnu flere hestkræfter. Med priser fra 3.490 kroner har den nyeste tilføjelse til Surface Go-linjen en hurtigere Intel® Core™ processor, lang batterilevetid og indbygget Microsoft sikkerhed. Den alsigdige tablet-to-go er optimeret til brugen af digital pen og touch og er ideel til hverdagens opgaver, lektier og leg.

 

Surface Pro X

Surface Pro X udvides til helt nye målgrupper med en Wi-Fi-mulighed til en overkommelig pris fra 7.490 kroner Surface Pro X er ideel til kunder, der leder efter fleksibilitet og mobilitet i en samlet enhed. Surface Pro X er den tyndeste i serien og har mere native appsupportering og X64 emulering, der bringer Windows-økosystemet til live.

 

Microsoft har også annonceret nyt tilbehør

·Surface Slim Pen 2 har fået forbedret haptisk og interaktionsfeedback, hvilket giver dig en fornemmelse af at skrive på papir. Den kan opbevares og oplades på kompatible Surface enheder. Prisen på Slim Pen 2 er 999 kroner.

Surface Adaptive Kit hjælper brugerne med at tilpasse deres Surface. Selvom værktøjet kan bruges af alle, der har et ønske om at tilpasse deres Surface, blev Surface Adaptive Kit skabt til at tilpasse Surface enheder for folk med nedsat syn.

 

Ocean Plastic Mouse er lavet af 20% genbrugelige materialer og af plast designet af Microsoft, der kommer fra strande og have. Enheden leveres platfrit og i fuldstændig genanvendeligt emballage, der er fremstillet af genbrugsmaterialer. Prisen på Ocean Plastic Mouse er 209 kr. Microsoft Modern USB-C Headset er certificeret til Microsoft Teams med lyd og stemme i høj kvalitet. Dens lette design, mødekontrol og nemme opsætning hjælper dig med at holde forbindelse og fokus hele dagen lang.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.