Forside Nyheder

Viaplay sender IndyCar Series i Danmark frem til 2024

-
(foto: zarpe77 / Pixabay)

Nordic Entertainment Group har forlænget motorsportsrettighederne til NTT IndyCar Series frem til 2024.

Viaplay fortsætter med at vise hvert løb fra den bedste, amerikanske motorsportsserie i Danmark. Den svenske kører Marcus Ericsson, der appellerede stærkt til 2021-titlen, er allerede bekræftet som starter i den kommende 2022-sæson.

Indycar Series 2021, der indeholder søndagens Acura Grand Prix på Long Beach, blev en banebrydende sæson for Marcus Ericsson (Chip Ganassi Racing), da han tog sin første series-sejr i Detroit tilbage i juni, inden han fulgte op med endnu en sejr i Nashville i august. 2021-sæsonen har også givet IndyCar-debut til både Kevin Magnussen og det store, danske motorsportstalent Christian Lundgaard. Den svenske rookie Felix Rosenqvist havde tidligere på sæsonen et dramatisk uheld under løbet i Detroit, og Arrow McLaren indkaldte i den anledning Kevin Magnussen til at vikariere for svenskeren. Lundgaard fik sin IndyCar-debut i Indianapolis tidligere på året, da han leverede et flot løb for Rahal Letterman Lanigan.

Annonce:

”IndyCar er en superfed race-serie. Der er masser af intensitet og dramatik, men mest af alt har serien en ekstrem uforudsigelighed, der gang på gang gør løbene enormt underholdende. Samtidig er det bestemt ikke utænkeligt, at vi allerede næste år har en dansk kører i feltet, hvis Christian Lundgaard bestemmer sig for at skifte til IndyCar,” siger motorsportskommentator på Viaplay Jens Hansen.

IndyCar Series løber fra februar til september og har en unik kombination af landevejs-, gade-, og ovalbaneløb inklusiv den legendariske Indianapolis 500, der er verdenskendt som ‘The Greatest Spectacle in Racing’. 2022-sæsonen bliver det 111. år for amerikansk formelbils-racing. NENT Groups dækning af IndyCar Series tilbyder verdensklasse studieprogrammer og ekspertkommentering på lokalt sprog.

I tillæg til IndyCar Series inkluderer NENT Groups motorsportsportefølje Formel 1, NASCAR, W Series, MotoGP, Nürburgring 24 Hours, Ferrari Challenge, DTM, Formel 2, Porsche Supercup og Formula Renault Eurocup.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.