Forside * Nyheder

Waoo-ejer åbner fibernet på Sjælland og Fyn for Hiper, YouSee følger senere

-
Foto: Energi Fyn

Fibernet fra Fibia og Energi Fyn åbner nu for Nuuday. Adgang til Hiper først, YouSee følger senere.

Mere end 600.000 fiberkunder hos Fibia på Vestsjælland, Lolland og Falster og Energi Fyn får nu mulighed for at vælge produkter fra Nuuday, startende med Hiper.

Dermed åbner Waoo-ejer Fibia nu for konkurrenterne, startende med Nuuday.

Annonce:

“Vi er glade for, at vi som de første udbydere kan tilbyde tv, internet og erhvervsløsninger til kunder på Fibia og Energi Fyns fibernet. Danskerne bliver mere og mere digitale, og det er afgørende, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen”, fortæller Jon James, CEO i Nuuday, og han fortsætter:

“Fibernettene udvides løbende, og det er en stor fordel for de danske forbrugere, at de åbnes op, så de får endnu mere at vælge i mellem og kan købe de digitale løsninger, der passer bedst til deres behov”.

Hos Energi Fyn, der leverer fiber til omkring 100.000 husstande og firmaer på Fyn, ser man frem til samarbejdet med det nu åbne fibernet.

“Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores net og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere”, fortæller Carsten Nedergaard Hansen, der er bredbåndsdirektør hos Energi Fyn.

I første omgang er internet fra Hiper der er tilgængelig hos Fibia og Energi Fyn, men inden for det næste halve år følger YouSee og TDC Erhverv trop.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.