Forside Produkter Computere

Adobe lancerer Acrobat-PDF udvidelse til Chrome

-

Er du ikke tilfreds med den indbyggede PDF support i Google Chrome, har Adobe frigivet deres eget Acrobat PDF plugin, som kan bruges i stedet.

Adobe er klar med en spritny Acrobat-udvidelse til Google Chrome og Microsoft Edge, som giver dig en række PDF-værktøjer i de to browsere.

Annonce:

Med udvidelsen følger en række PDF-værktøjer, hvilket åbner op for helt nye brugervenlige måder at arbejde med digitale dokumenter – direkte i browseren.

Med den nye udvidelse, kan du:

  • Give feedback i PDF-dokumenter ved at tilføje kommentarer, highlights eller tegninger
  • Udfylde formularfelter og e-signere dokumenter i browseren
  • Downloade og dele PDF-filer uden at sende vedhæftede filer

Alle disse funktioner og mange flere kan nu tilgås direkte i browseren. Det er altså slut med at skulle åbne et nyt program eller søge efter en web-app til PDF-redigering. Med Acrobat-opdateringen kan PDF-håndtering og redigering nu ske direkte i browseren, og opdateringen er ganske gratis. Udvidelsen er allerede lanceret til Google Chrome, og vil inden længe også være tilgængelig på Microsoft Edge.

Du kan finde meget mere information om Acrobat-udvidelsen til Chrome her og downloade udvidelsen til din Chrome-browser her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.