Forside * Featured

IKEA tilføjer luftrensere til smarthjemmet

-

IKEA tilføjer to luftrensere til produkter der kan styres fra deres Trådfri smart home.

I serien af produkter til smarthjemmet, der lancerer IKEA nu luftrensere som kan indgå i deres Trådfri smart home.

Annonce:

“Efter et år med mange timer tilbragt i hjemmet er godt indeklima kun blevet vigtigere for vores mentale såvel som fysiske helbred”, lyder det fra IKEA.

STARKVIND hedder luftrenser-serien, der her ved lanceringen kommer i to modeller: En fritstående model og en indbygget i et lille sofabord.

“Vi har altid ønsket at designe en luftrenser med et IKEA-look, som er prisvenlig og passer ind i ethvert hjem. Vi spurgte os selv, hvordan vi bedst muligt kunne integrere funktionalitet og den viden, vi har om boligindretning og livet i hjemmet i designet af en luftrenser. STARKVIND luftrenser er resultatet”, siger Henriette Ekholm, indretningschef i IKEA Danmark.

STARKVIND er designet til indendørs brug i rum, der er op til 20 m2.

Luftrenseren kan både bruges solo og i kombination med et Trådfri smarthome for automatisering og styring via IKEA Home smart-app. Andre indarbejdede smart-funktioner er f.eks. børnesikringsindstillinger, indikatorer på filterskift og indbyggede luftkvalitetssensorer, der opfanger luftbårne partikler.

Der er fem forskellige ventilatorhastigheder, en auto-mode og trepartsfiltersystem. Ét filter fanger store partikler som hår og støv, et andet mindre luftbårne partikler såsom pollen, og et tredje filtrerer gas og forurenende stoffer og reducerer ubehagelig lugt fra f.eks røg og madlavning.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

IKEA STARKVIND koster:

  • Gulvmodel kr. 899,-
  • Bordmodel kr. 1.149,-

Et nyt filter koster kr. 80,-

Er i handlen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.