Forside * Featured

Nanoleaf lancerer Lines LED Light Bars

-

Nanoleaf er klar med en ny familie af innovativ smart-home-belysning. Den nye familie hedder Nanoleaf Lines, der er en baggrundsbelyst LED-stribe som kan bygges op i mange forskellige slags figurer.

Med Nanoleaf Lines genopfindes ideen om det modulopbyggede design i form af ultralette lysstænger eller “linjer”, der kan forbindes med hinanden i vinkler på 60 grader og derved skabe slanke, lineære mønstre og store geometriske former. Løsningen kan også monteres i loftet.

Annonce:

Hver lysstang har to farvezoner, så du kan male med to farver på én gang. Den diffuse belysningsteknologi blander og mixer ubesværet forskellige farvenuancer sammen, mens RGBW-baggrundsbelysningen kan kaste et ’glødende’ lys tilbage på væg eller loft.

 

Byg dit eget lys design

Ligesom de andre Nanoleaf produkter, kan du bygge dit eget lysdesign, og vælge om det skal være rolige eller farvestrålende udtryk der kommer fra designet. Dette kan bruges som baggrundsbelysning – uanset om du ser en film, gamer eller lytter til musik.

Lines leveres med 19 forudindstillede lys-scener, herunder 7 rytmescener med intuitiv musikvisualiseringsteknologi. Du kan også udforske tusindvis af nye scener i Nanoleaf-app’en eller uploade dine egne ved hjælp af den intuitive Scene Creator, der indeholder mere end 16 mio. farveindstillinger, et farvehjul, hex code inputs og motion vælger.

 

Rhythm Music Visualizer Technology

Med Nanoleaf Lines kan brugerne opleve Nanoleafs signaturfunktioner på en anderledes måde. Rytmefunktionen synkroniseres med dine yndlingssange i realtid for at skabe dynamiske farvevisualiseringer, når de to zoner på hver lysstang “danser” med til beats og melodier. Hver Rhythm Motion (med 22 at vælge imellem) er unikt tilpasset hver sin musikgenre og komplementerer alt fra tunge bas-beats til bløde melodiske instrumenter.

 

Immersive Screen Mirror

Lines kan også forvandle dine film- og spilaftener med Nanoleafs Screen Mirror-funktionen, der synkroniserer lyset med farverne og animationerne på din skærm. Brugere kan tilpasse deres oplevelse med fire forskellige modes, uanset om det er Match-mode, hvor det føles som om du står midt inde i handlingen i filmen eller spiller. Eller om det Palette-mode, hvor farve-overgangene er mere subtile.

 

Thread og Matter

Nanoleaf Lines fortsætter med at udvide Thread-økosystemet og fungerer som en Thread Border Router for Nanoleaf Essentials-serien af lys​​pærer og -strips for at sikre en hurtigere og mere pålidelig forbindelse til både iOS- og Android-brugere. For at eliminere behovet for tredjepartsenheder vil Essentials-enheder automatisk oprette forbindelse til et Thread-netværk, så snart Lines er parret med Nanoleaf-appen. Alle Thread-aktiverede enheder, uanset deres producent, vil snart kunne oprette forbindelse til et Thread-netværk ved hjælp af Nanoleafs Thread Border Routers i en fremtidig opdatering. Lines er også designet med Matter i tankerne og vil ubesværet kunne fungere med den kommende standard via en softwareopdatering til næste år.

 

Fleksible betjeningselementer og tilbehør

Lines styres over WiFi med Nannoleaf-app’en, via stemmekommandoer eller manuelt med den fysiske controller. Lines er også kompatibel med Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa og Samsung SmartThings og IFTTT-integrationer.

For at få endnu flere design-muligheder kan du med Lines Skins lynhurtigt ændre stilen på dit layout via ultra-lette snap-on skins. Lines Skins fås i sort og pink og leveres fra december.

Recordere.dk har en test på vej, der kommer senere på efteråret.

 

Pris og levering

Nanoleaf Lines Starter Kit med 9 elementer leveres for 1.499,- kroner. Nanoleaf Lines Starter Kit 15 Pack: 2.249,- kr. Nanoleaf Lines Expansion 3 Pack 449,- kr. Produkterne kan bestilles på go.nanoleaf.me samt hos elgiganten.dk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.