Forside * Nyheder

Nu kan du få en OnePlus 2 Nord Pac-Man edition

-

I Juli måned lancerede OnePlus deres nyeste telefon, OnePlus Nord 2 5G – det seneste skud på stammen på virksomhedens linje af telefoner i den mellemste prisklasse. OnePlus løfter nu sløret for en specialudgave af OnePlus Nord 2 sammen med BANDAI NAMCO – OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition.

Hvis du bare ikke kan leve uden en OnePlus telefon med Pac-Man tema, har OnePlus lavet en telefon der kan tilfredsstille dit behov. Telefonen er udover det specielle tema samt lidt baggrundsbilleder og et dertilhørende Pac-Man spil fuldstændig identisk med OnePlus Nord 2 5G som vi tidligere har testet.

Annonce:

 

Sammen med OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition følger også en DIY PAC-MAN telefonholder, der blandt andet har populære figurer fra det klassiske arkadespil. Holderens design er inspireret af den berømte Penrose-trappe, som symboliserer PAC-MAN’s endeløse gameplay loop.

 

Pris og levering

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition bliver sat til salg tirsdag, den 16/11, klokken 12:00 dansk tid, til en pris på 4099 DKK. Den eneste udgave af enheden, med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads, vil blive sat til salg på OnePlus.com

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.