Forside * Featured

Opdatering klar: Sonos tilføjer DTS og andre nyheder

-
Sonos Beam 2. generation

Sonos udsender nu en opdatering til S2 som giver DTS Digital Surround og andre nyheder

Sonos 2. generation musiksystem (S2) får i dag en opdatering flere har ventet på i årevis. Der kommer understøttelse for DTS Digital Surround.

Sonos understøtter DTS Digital Surround på Arc, Beam Gen 2, Playbar, Playbase og Amp, på S2 som Sonos 2. generation kaldes.

Annonce:

Brugeren vil se et ikon på Afspiller-skærmen i Sonos app’en når man streamer indhold med DTS Digital Surround.

 

Øvrige nyheder

Andre nyheder er batteribesparelse på Roam og Move: Når denne indstilling er slået til i Sonos app’en, vil de transportable højttalere automatisk slukke helt efter 30 minutter uden brug.

I slukket tilstand vil Move kunne holde batteri i op til 30 dage og Roam i helt op til 70 dage. Når batterispare-funktionen er slået til, vil man skulle tænde Move og Roam på den fysiske knap, før man afspiller musik.

iOS-brugere kan nu justere på equalizer-funktionerne Afspiller-skærmen i app’en. For at få adgang til EQ-indstillingerne skal man blot røre volume-linjen og trykke på indstiller i højre side. Android-support kommer i løbet af de næste måneder.

Og så teaser Sonos for at Amazon Music Ultra HD og Dolby Atmos Music er på trapperne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.