Forside * Nyheder

Stranger Things sæson 4 lander til sommer – se den nyeste teaser

-

Netflix er langt om længe begyndt at slippe detaljer løs om den kommende sæson af en af de mest populære serier på tjenesten.

Der bliver længere og længere mellem ’Stranger Things’-sæsonerne, men til gengæld bliver de også mere og mere gennemarbejdede og fyldt med gode effekter af den slags, der motiverer køb af en stor og halvdyr tv-skærm.

Sæson 4 har som alle andre Hollywood-produktioner været ramt af COVID-19-pandemien og de forsinkelser, denne medførte. Oven i det har der været andre ting, der lavede rod i timingen, såsom stjernernes medvirken i andre film. Millie Bobby Brown er for eksempel allerede i gang med en fortsættelse til ’Enola Holmes’, mens vi snart kan se Finn Wolfhard i ’Ghostbusters: Afterlife’.

Annonce:

Men nu har Netflix langt om længe fortalt os, hvornår næste sæson lander, selv om de ikke har været så nøjagtige med datoen. ’Stranger Things’ sæson 4 kommer til sommer – hvilket i al sin unøjagtighed er en mere præcis udmelding, end hvad Netflix tidligere har sagt. Indtil nu har det bare heddet sig, at sæson 4 kom i 2022.

Vi skal altså vente en del måneder endnu, inden vi kan vende tilbage til byen Hawkins i Indiana, hvor alting…næ, vent nu lidt! Den sædvanlige remse om den lille by i midtvesten holder ikke mere. Noget af handlingen i sæson 4 foregår nemlig i en helt anden stat.

Ferie i ondskabs-land

Eleven og Will er flyttet med Will’s familie til Californien, efter Sherif Hopper’s mystiske forsvinden i slutningen af sæson 3. Både i slutningen af sidste sæson og i den minimale mængde information, Netflix har givet, ser det dog blot ud til at have resulteret i et ophold i Rusland for sheriffen.

Når vi ved, at Californien nu spiller en rolle i serien, er det fordi Netflix har været så rare at slippe den første, rigtige teaser-trailer ud for den kommende sæson. Ud over, at børnene i serien ikke rigtig er børn mere, men snarere fuldblods-teenagere, fortæller teaseren os, at sæsonen ser ud til at foregå over amerikanernes svar på påskeferien, Spring Break.

En tilhørende teaser uden videobidder afslører, at det er foråret 1986, der er tale om. Eleven skriver til Mike, der stadig bor i Hawkins og fortæller, at hun planlægger at besøge ham. Det ser altså ud som om, det gamle hold samles igen i anledning af ferien, og så kan det jo nok være, at de lokale ondskabsfuldheder i Hawkins vågner op til dåd igen. Også til trods for, at Eleven prøver at overbevise Mike om, at det bliver den bedste Spring Break nogensinde.

Det er svært at sige ud fra teaseren, hvad der bliver det centrale i sæsonen, men tilstedeværelsen af soldater, underjordiske tunneller og den altid paranoide Murray Bauman lugter langt væk af, at der kommer til at være mere fokus på de hemmelige stats-eksperimenter, der foregik nær Hawkins, og som Eleven selv var en del af.

Der er alt for lang tid til sommeren igen indfinder sig…

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.