Forside * Featured

Verdens hurtigste: Oplad batterierne på 10 min.

-

GP Recyko Charge 10 kan oplade op til 4 styk AA eller AAA batterier til 90% på blot 10 minutter

Husstandens bidrag til den grønne omstilling kan være at skifte engangsbatterierne ud med genopladelige. Men det kræver lidt logistik at holde batterierne med strøm, når sønnike lige kommer hjem med en flad cykellygte eller den trådløse dørklokke ikke længere ringer.

Annonce:

Men nu kommer der ekstra hurtig opladning. GP Batteries sender en oplader på markedet som klarer opladningen af 4 batterier til 90% kapacitet på blot 10 minutter. Det gør det lettere lige at klare flere opladninger af husstandens batterier.

GP fortæller at opladetiden her er op til 3 gange hurtigere end det konkurrerende opladere på markedet kan klare.

“Det er den oplader, markedet har længtes efter. Lang opladningstid har været en af de største barrierer for at få forbrugerene til at skifte fra engangsbatterier til genopladelige batterier. Heldigvis er der sket meget, siden genopladelige batterier blev introduceret for mange år siden, og vi er meget begejstrede over at kunne levere en ny generation af oplader til forbrugerne”, fortæller Michael Lam, direktør hos GP Batteries International Limited, i en udmelding.

GP Recyko Charge 10 har et kompakt design, og med indbygget strømforsyning fylder den ikke mere i tasken eller kufferten end det ses på billedet. Så den er praktisk til brug både hjemme og på farten.

For at oplade med hurtigste tid kræver det dog batterier der kan klare hurtigopladning, men GP fortæller at Charge 10 bruger en unik opladningsalgoritme, der optimerer opladningen, så batterierne oplades så hurtigt som muligt afhængigt af den enkelte batteritype, tilstand og temperatur.

Batteriopladeren understøtter både AA og AAA genopladelige batterier (alle mærker).

Der medfølger 4 styk af GPs egne ReCyko Charge 10 AA-batterier, 1700 mAh, som er dem de har målt opladetiden på 10 minutter for 90% kapacitet med. Der findes en tilsvarende AAA-udgave.

 

 

Pris og tilgængelighed

Vi har ikke fået den danske pris endnu, men i Hong Kong koster opladeren ca. 750 kroner omregnet. Med danske forhold og dansk moms ventes en pris omkring de 1.000 kr.

Der medfølger fire AA batterier model GP ReCyko Charge 10 (1700 mAh).

Salget begynder i uge 45, det er den uge som starter med mandag d. 8/11.

 

Info om Recyko Charge 10 oplader

– Oplader 4 stk. Recyko Charge 10 AA batterier til 90% på 10 minutter.
– Kan oplader alle genopladelige NiMH AA- og AAA-batterier.
– Har en ekstra hurtig tilstand, når tiden er afgørende, eller Eco-tilstand for at maksimere batteriets levetid.
– Leverer op til 10 ampere og er op til 3 gange hurtigere end andre førende mærkers hurtigste opladere.
– Indbygget vekselstrømsadapter minimerer størrelsen, hvilket gør den let at bære og opbevare.
– Op til 2 gange mere støjvenlig end de konkurrerende hurtigopladere, der bruger traditionelle aksialventilatorer (f.eks. dem, der findes i computere) ***.
– Optimerer opladningen for hvert enkelt batteri afhængigt af batteritype, tilstand og temperatur.
– Trefarvet LED-lys som angiver opladningsstatussen, tilstanden og advarer, hvis der indsættes engangsbatterier eller dårlige batterier.

Info om Recyko Charge 10 AA 1700mAh batterier

– Oplades på 10 minutter med Charge 10 ultrahurtige oplader *.
– Bevarer op til 80% af sin effekt efter 12 måneder.
– Virker ved ekstreme temperaturer (-20°C til +50°C).
– 94%+ af hele batteripakken (inklusive æsken) er genanvendelig.

Kilde: GP Batteries

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.