Forside * Nyheder

LG klar med ny Dolby Atmos soundbar til TV’et

-

På CES 2022 er LG klar med en ny soundbar, der yder 810W og 9.1.5 surround lyd. LG kalder den nye soundbar S95QR.

LG Soundbar S95QR er en surround soundbar, der tilbyder både Dolby Atmos, DTS:X og 3D-lyd i form af IMAX Enhanced. Produktet tager dermed plads i high-end-segmentet mener LG. Af disse lydkanaler er fem opadgående, to i de separate baghøjttalere og tre i selve soundbaren – inklusiv verdens første opadgående centerkanal

Annonce:

LG S95QR indeholder flere forbedringer sammenlignet med tidligere modeller. Her gælder det bl.a. et boost i ydeevnen, nye højttalerelementer, speaker chambers og subwoofer, hvor sidstnævnte er væsentligt større end i tidligere løsninger. I 2022-modellen har LG endda øget antallet af kanaler i de trådløse baghøjttalere til hele seks styks, med fire front/side-elementer udover de to opadgående. Disse baghøjttalere er desuden udviklet til at passe i mindre rum, da deres 135-graders lydspredning giver den størst mulige fleksibilitet uanset placering.

 

Soundbaren indeholder desuden en ny receiver med stærkere trådløst signal, som tillader større afstand mellem hovedenheden samt subwooferen og baghøjttalere, uden at det går på kompromis med lydkvaliteten. Derudover kan LG S95QR tilsluttes trådløst til et TV ved hjælp af LG WOWCAST WiFi, som tillader tabsfri afspilning af multikanallyd. 

LG Soundbar indeholder også en række spilfunktioner – fuld understøttelse af variable opdateringsfrekvenser (VRR) samt to Auto Low Latency Mode (ALLM), betyder, at lyden konstant synkroniseres med billedet, når der spilles på den nyeste generation af konsoller.

Understøttelse af tredjepartsteknologi er heller ikke udeladt – takket være LGs samarbejde med Meridian Audio kan “Horizon-teknologien” forbedre musikoplevelserne ved at remixe to-kanals lyd til 7.1 kanaler i Music Mode. Fuld understøttelse af Home Assistants som Google Assistant og Amazon Alexa er også medtænkt. Derudover er det også muligt at styre LG S95QR via apps på smartenheder.

Når LG S95QR anvendes i samspil med et kompatibelt TV fra LG, bruger højttaleren TV’ets Al Sound Pro-funktion til at forbedre lyden yderligere. Supplerende synergier med LGs TV-serie tilbydes blandt andet gennem rumkalibreringen AI Room Calibration og muligheden for at styre soundbaren med TV’ets egen fjernbetjening.

Pris og levering

LG har ikke oplyst pris eller leveringstid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.