Forside * Featured

Mega-lækage viser Garmins nye smarture

-
Fra venstre mod højre: Garmin Venu 2 Plus, Instinct 2, Epix Gen2 og Fenix 7 (Foto: WinFuture/Garmin)

Garmin ser ud til at fortsætte sin satsning på smarture med fire serier, hvor batterilevetiden ser ud til at være sat i højsædet.

Det tyske website WinFuture ser ud til at være stødt på lidt af en skattekiste fyldt med billeder. Sitet har i hvert fald offentliggjort en ordentlig skovlfuld PR-fotos af nyheder i fire smarturs-serier fra Garmin, der ser ud til snart at blive sendt på gaden.

Der er tale om ure i serierne Fenix, Instinct, Epix og Venu. I Fenix-serien handler det om Fenix 7, Fenix 7S og Fenix 7S. I Instinct-serien er det Instinct 2 og 2S, der er kommet billeder af, og endelig er der også blevet lækket fotos af Garmins Venu 2 Plus og Epix Gen2.

Annonce:

Hvor vi normalt kun ser ganske få, udvalgte fotos i den slags lækager, ser WinFuture ud til at have fået fat i alle PR-billederne, i hvert fald dem uden mennesker eller miljø-baggrunde på. Helt generelt ser det ud som om, Garmin fortsætter sin strategi med at lave smarture til fitness-folket, der går fra det mest basale op til det eksklusive.

Fenix 7S. (Foto: WinFuture/Garmin)

Fenix 7-modellerne ser ud til ligesom forgængeren at have en lille solfanger om bord, der kan lade uret op, mens du har det på. Fenix-urene har i forvejen ret gode batterilevetider, fordi skærmen er et e-ink-display. Således kunne forgænger-seriens topmodel, 6X, klare helt op til 24 dage på en opladning med tracking og 24-timers pulsmåling slået til, samt GPS slået fra.

Også OLED

Med GPS slået til reduceres batterilevetiden dog til 66 timer. Vi har endnu ingen informationer om, hvorvidt denne hovedfeature er blevet forbedret på 7-serien, men ud fra billederne ser det ud som om udformningen af uret er i hærdet plast og rustfrit stål.

Venu 2 Plus (Foto: WinFuture/Garmin)

Vil man hellere have noget, der ser godt ud, og har man ikke noget problem med at lade sit smartur op om natten, er det måske snarere Venu 2 Plus-uret, man skal overveje. Der er et mere elegant design og et OLED-display, samt en tredje knap som den nuværende Venu 2-model ikke har. Så det bliver spændende at se, hvad den kan bruges til.

Epix Gen2 er det ur, der har gennemgået den største forvandling. Epix-uret blev oprindeligt lanceret helt tilbage i 2015, men dengang var det rektangulært og ikke særlig kønt. Nu er uret rundt og kan forveksles med et analogt ur på afstand. Den gamle model havde heller ikke nyere smarturs-features, der forventes at dukke op i Gen2, såsom puls- og søvnmåling, samt registrering af blodiltning.

Garmin Epix Gen2 (Foto: WinFuture/Garmin)

Endelig er der Instinct 2-serien, med modellerne 2 og 2S. Her holder Garmin sig tilsyneladende til det samme hårdføre look, som den oprindelige Instinct-model fra 2018 havde. Og så her benytter uret sig af et E-ink-display for at spare batteri. Men WinFuture har fra billederne kunnet konkludere at Instinct ligesom Fenix har et solpanel til yderligere at forlænge batterilevetiden (det står ligesom på fronten…)

Instinct 2 (Foto: WinFuture/Garmin)

Når det gælder specifikationerne, får vi dem nok først bekræftet under CES-messen i næste måned, hvor disse modeller forventes offentliggjort. Det samme gælder naturligvis priser og tilgængelighed i Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.