Forside Produkter Auto

Polestar giver efter: Lancerer webbrowser i bilen

-

Det det svenske premium elsbilsmærke Polestar har efterkommet et stort ønske fra kunderne, og givet dem en web-browser i bilen Polestar 2.

Annonce:

Det er en full-scale web browser fra norske Vivaldi Technologies, og giver mulighed for at surfe på nettet med en ‘stor’ 11″ skærm.

“Det er fantastisk, at vi kan imødekomme Polestar-communitiets ønske om en browser-funktion med den nye Vivaldi-browser – og så endda som en julegave. Med denne nye funktion åbner der sig en hel verden af web-baserede muligheder og ting at udforske i Polestar 2”, fortæller adm. direktør i Polestar, Thomas Ingenlath, i en udmelding.

Med touch-browsing, streamingmuligheder, online shopping og gode sikkerhedsforanstaltninger kommer web-browseren til at fungere præcist som en browser på mobile enheder. Vivaldi-browseren er bygget om omkring fleksibilitet og indeholder bl.a. en reklameblokker, et oversættelsesværktøj, notefunktion, sporingsbeskyttelse og en krypteret synkroniseringsfunktion.

 

 

“Vi er utrolig stolte over at implementere vores browser i en bil for første gang, og så endda i et bilmærke som Polestar. Vi arbejder ud fra de samme teknologiske og miljømæssige ambitioner som Polestar. Vi værdsætter transparens, privatliv, og ansvarlig innovation – herunder det faktum, at vi har vores servere placeret på Island, som er et af Polestars nyeste markeder”, fortæller Jon Stephenson von Tetzchner, administrerende direktør for Vivaldi Technologies, og fortsætter:

“Ligesom Polestar er vi et brand, der udfordrer det konventionelle marked, alt imens vi har en skandinavisk tilgang til design, der er baseret på tillid og villigheden af at lytte til vores forbrugere”, fortæller

Computeren bag skærmen i Polestar 2 kører Androids Automotive OS styresystem. Polestar forventer at kunne integrere stemmestyring af browseren på et senere tidspunkt.

 

Annonce:
Forrige artikelTake That: Gary Barlow julevært på Radio Soft
Næste artikelOnePlus 10 Pro kommer til januar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.