Forside Nyheder

F1: Viaplay indgår samarbejde med Max Verstappen

-

I december 2021 skrev Max Verstappen historie som den første hollandske kører til at vinde Formel 1-verdensmesterskabet. Titlen gjorde, at den 24-årige hollænder blev en af de yngste Formel 1-verdensmestre nogensinde, og præstationen sikrede ham også titlen som årets sportsmand i Holland.

Den regerende Formel 1-verdensmester Max Verstappen og Viaplay indgår et flerårigt partnerskab, der fremover sikrer eksklusivt indhold for alle Viaplay-seere. Fans får snart mulighed for at kunne streame et unikt dokumentarprogram, hvor Verstappen giver et fascinerende indblik i hans tilværelse, og hvor han samtidig deler hemmelighederne bag erobringen af Formel 1-verdensmesterskabet. Partnerskabet betyder også, at Verstappen bliver Viaplay-ambassadør for alle de markeder, hvor Viaplay har rettighederne til at vise Formel 1.

Det nye partnerskab med Viaplay imødekommes også med stor glæde hos Verstappen:

Annonce:

”Jeg ser virkelig frem til dette spændende samarbejde med Viaplay, idet vi matcher hinanden om at være de bedste inden for hvert vores område. Det bliver fantastisk at arbejde med Viaplays professionelle on-site reportere som David Coulthard, Mika Häkkinen og Tom Kristensen. Jeg er sikker på, at deres erfaring som tidligere Formel 1-kørere bliver et stort aktiv. Og jeg ser frem til at nå ud til mange fans med det unikke indhold, som vi vil skabe sammen med Viaplay”

I Nordic Entertainment Group deles begejstringen lige så.

Anders Jensen, NENT Group President og CEO:

“Max Verstappen og Viaplay er et perfekt match. Vi er verdensførende inden for streaming af sport med mere end 100.000 live timer hvert år og en uovertruffen rettighedsportefølje, mens Max’ spændende evner har ført ham til toppen som den 34. verdensmester for kørere. Og vi er begge klar til at accelerere endnu mere! Vi ser derfor frem til at arbejde tæt sammen med denne talentfulde og karismatiske superstjerne.”

Den nye Formel 1-sæson og kampen om det næste verdensmesterskab begynder i marts, hvor Verstappen skal forsvare titlen. Det hele vises live på Viaplay i Danmark, samt i Holland og i de nordiske og baltiske lande.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.