Forside * Nyheder

Nokia QLED med Android TV lanceres i Danmark

-
Nokia QLED Android TV 5500D

Nokia er hoppet med på QLED-displays og lancerer TV i størrelser fra 43-70 tommer

Nokia TV produceres under licens af østrigske Streamview, og nu er de klar til at hoppe på QLED-vognen. Det fortæller Streamview i en udmelding.

QLED er LCD displays med Quantum Dot-teknologi, som forbedrer farver, lysintensitet og betragtningsvinkel.

Annonce:

De nye TV lanceres i fem forskellige størrelser: 43, 50, 55, 58 og 70 tommer. På Smart TV-siden kommer de med Android TV, hvor der er adgang til mere end 7.000 apps her i blandt streamingtjenesterne.

Der er indbygget subwoofer for ekstra dybde i bassen, og TV’et kommer med en drejefod.

Af tilslutninger tre HDMI- og to USB-porte, en LAN- og en audio/video-port, dual-band Wi-Fi og Bluetooth til fjernbetjeningen og andre Bluetooth-enheder. Apps, der understøtter Chromecast, kan ligeledes bruges til at streame sport, videoer, mobilspil, musik og andet indhold fra mobile enheder til tv-skærmen.

Ved hjælp af Google Assistant og stemmestyring kan yoga eller hjemmetræning for eksempel afspilles på YouTube, de første julefilm kan streames eller information om kommende snefald kan findes online på Google med blot en hurtig stemmekommando.

CPU er en quad-core-processor med 1,5 GB SDRAM og 8 GB lagerplads. Der er tripple tuner, til jordbaseret antenne (DVB-T2), satellit (DVB-S2) eller kabel (DVB-C), samt en CI+ kortlæser til abonnementskort.

Nokia QLED Android TV-serie

 

Pris og tilgængelighed

Nokia QLED 4K UHD Smart TV koster:

  • 43″ kr. 4.899,-
  • 50″ kr. 5.599,-
  • 55″ kr. 6.399,-
  • 58″ kr. 6.699,-
  • 70″ kr. 11.199,-

Er til salg nu.

 

Galleri

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.