Forside Nyheder

Power vil åbne to butikker i Vendsyssel.

-
Foto: PR

Nu er elektronikkæden klar til at udvide antallet af butikker i det nordligste Jylland – Helt præcis i Vendsyssel, hvor Frederikshavn og Hjørring står til at få Power butikker.

KORT NYT: Det er Kanal Frederikshavn, der bringer nyheden på deres hjemmeside, og i et interview med direktør for Power Jesper Boysen fortæller han bl.a.

“Jeg kan roligt sige, at vi har glædet os meget, meget længe til at komme herop i den nordlige del af landet, for selvom Aalborg er et naturligt indkøbscentrum for en stor del af Vendsyssel, så er det altså nemmere at handle lokalt. Og vores analyser viser tydeligt, at frederikshavnerne kommer til at opleve markant lavere priser på elektronik og hvidevarer”

Annonce:

Butikken i Frederikshavn der åbner på Grønlandsvej 22 bliver på 2.200 kvadratmeter, og vil få 35 fuldtids- og deltidsmedarbejdere.

 

Power-direktøren Jesper Boysen klipper snoren til den ny butik

Næste stop Hjørring

Power leder også efter velegnede lokaler i Hjørring som lige nu har en Elgigant butik, der trænger til konkurrence. Her leder Power nu også efter velegnede lokaler.

Præcis hvornår de nye butikker åbner, er endnu ikke kendt.

Annonce:
Forrige artikelRocklegende trækker sin musik fra Spotify over vaccine-misinformation
Næste artikelLØST: YouSee og Telmore mobilkunder kan ikke ringe eller modtage opkald
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.