Forside * Nyheder

Seneste B&O-højttalere får Beolink Multiroom

-

Bang & Olufsen tilføjer Beolink Multiroom til højttalerne Beosound Balance, Beosound Level, Beosound Emerge og Beolab 28

Beolink Multiroom er Bang & Olufsens egen teknologi, hvor B&O-produkterne kan spille sammen over flere rum. En teknologi der startede for 40 år siden på kabel og i dag er trådløs.

Annonce:

Nu er den danske elektronikproducent klar med en software-opdatering til deres seneste lydteknologiplatform, som er den der sidder indeni højttaler-produkterne Beosound Balance, Beosound Level, Beosound Emerge og Beolab 28. Opdateringen giver de højttalere mulighed for at indgå i et Beolink Multiroom.

“Bang & Olufsen opfandt multiroom for 40 år siden, og vi er glade for at kunne fortælle, at vi fortsat har ekspertise på dette område med vores nye softwareopdatering, der får produkter, der er lanceret med årtiers mellemrum, til at fungere problemfrit sammen. Beolink Multiroom er bygget til fremtiden og gør det muligt at forbinde, afspille og styre alle vores netværksaktiverede produkter problemfrit sammen på tværs af rummene”, fortæller Christoffer Poulsen, produktchef hos Bang & Olufsen, og han fortsætter:

“Den bringer også intuitive funktioner, der gør det nemt at starte et musikalsk øjeblik, f.eks. One Touch to Music og Touch to Join. Disse funktioner løfter din musikoplevelse i flere rum og giver dig større kontrol over hele din underholdningsopsætning, som kan vokse med dig over tid”.

Opdateringen betyder at ældre B&O-produkter tilsluttet et trådløst Beolink Multiroom vil kunne spille på de nye højttalere, som eksemplet fra B&O (billedet ovenfor) antyder hvor den ikoniske Beosound 9000 CD-afspiller spiller trådløst sammen med to Beolab 28 (via en NL/ML Converter).

 

Beolink Multiroom betjening

ET ENKELT TRYK TIL MUSIK

‘One Touch to Music’ er lige så enkelt som at trykke på en lyskontakt og giver lytterne mulighed for hurtigt og nemt at starte et musikalsk øjeblik uden at bruge en telefon. Brugerne kan blot trykke på en højttaler eller bruge fjernbetjeningen til at starte afspilning af musik fra deres foretrukne kilde, uanset om det er fra en pladespiller, cd-afspiller eller streamingtjeneste. De fire favoritknapper giver mulighed for nemt at vælge foretrukne musikoplevelser, som nemt kan tilpasses brugeren under opsætningen i Bang & Olufsen-appen.

TRYK PÅ FOR AT TILSLUTTE

Uanset om du lytter til radioen i køkkenet, inden du går ind i stuen eller soveværelset, giver ‘Touch to Join’ brugeren mulighed for at følge det musikalske øjeblik, uanset hvor han/hun er. Ved blot at berøre højttaleren eller tilslutte via en fjernbetjening begynder musikken at spille i et nyt rum, uden at du behøver at gøre noget andet.

ÉN FJERNBETJENING

Uanset om en kunde ønsker at bruge Beoremote One, Beoremote Halo eller Bang & Olufsen-appen, giver Beolink-integrationen lytterne mulighed for at styre alle højttalere og hele deres hjem via deres foretrukne valg af produkt.

Kilde: Bang & Olufsen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.