Forside * Nyheder

Altibox rykker ind på Onefibers net

-

TV- og internetudbyderen Altibox rykker ind på Onefibers net og deler et fælles fokus på privatmarkedet.

Den norskejede tjenesteudbyder Altibox har indgået en aftale med Onefiber om adgang til selskabets fibernet. Det er to virksomheder, som har fokus på privatmarkedet. Altibox har et bredt produktudbud med TV, internet og mobilabonnement rettet mod private slutbrugere, mens Onefiber er GlobalConnects fibernet til privatmarkedet.

Annonce:

Administrerende direktør i Altibox, Søren Harding, fortæller, at det nye samarbejde er et godt match:

“Der er god synergi mellem vores fokusområder, og samtidig giver det mening for os som udbyder, at vi kan være med til at levere underholdning i særklasse til områder, der ikke tidligere har været dækket med fibernet.”

Peter Bredgaard, der er ansvarlig for Onefibers udbygning i Danmark, istemmer og tilføjer:

“Det er Onefibers mission at være til stede med vores nye og lynhurtige fibernet der, hvor andre ikke er. Vi arbejder på at kunne levere fibernet til 100.000 adresser over de kommende år, og vi forventer at kunne tilbyde Altibox’ produkter på vores fibernet fra efteråret 2022.”

 

Endnu et samarbejde via OpenNet

Aftalen mellem Onefiber og Altibox er kommet i stand via OpenNets platform, og det er ikke nyt for de to selskaber at indgå samarbejdsaftaler igennem brancheplatformen.

“Vi ser særligt effekten af vores platform, når netejere og tjenesteudbydere, som allerede er integreret på vores platform, endnu nemmere kan indgå nye aftaler. Formålet er netop at gøre samarbejdet nemmere, så flere virksomheder og husstande kan få flere valgmuligheder, når der skal vælges TV og internet”, fortæller direktør i OpenNet, Henrik Møller Nielsen, afslutningsvis i en pressemeddelelse til recordere.dk.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.