Forside * Nyheder

Google Nest dørklokke og kameraer kan ikke lade i frostvejr

-

Googles seneste ringeklokke og kameraer i Nest-universet er ikke bygget til vintervejr.

I august 2021 lancerede Google en ny generation af smart Nest-produkter, med en ny dørklokke og tre nye kameraer.

Annonce:

Det markerede samtidig afslutningen på de hidtidige Nest-produkter, for de nye kunne ikke bruges sammen med de gamle Nest-produkter. I stedet var de nye produkter lavet til at indgå i et Google Home smarthjem.

I 2. generation Nest er både dørklokke og kameraer batteridrevne, og bruges de sådan skal de ind forbi en oplader ind imellem. Men der er også mulighed for at tilslutte strøm til dem, hvilket kan være nyttigt ved en ringeklokke, så den altid virker.

Produkterne er dog ikke designet til vintervejr. Når temperaturen falder til under 0 grader, så stopper produkterne med at oplade. Det skriver Google på deres hjælpesider til produkterne.

Årsagen ser ud til at være at batteriernes kapacitet påvirkes af frostvejr og derfor skal produkterne bruge al energi på at holde strøm til elektronikken.

Nest-produkterne forsætter med at virke ned til -20 grader, altså sålænge der er strøm på batteriet. Når temperaturen igen kommer over 0 grader, så genoptages opladningen. I første omgang langsomt, men jo højere temperaturen bliver jo hurtigere oplades.

Google anbefaler at oplade ‘Google Nest Doorbell og Cameras’ indendørs, når det er frostvejr.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.