Forside * Nyheder

OnePlus lancerer OnePlus Nord CE 2 5G

-

I dag lancerer OnePlus officielt sin nye smartphone OnePlus Nord CE 2 5G, der blandt andet byder på hurtig opladning og et intelligent AI-kamera på 64 megapixel.

Den nye OnePlus Nord CE 2 5G byder samtidig på klassiske OnePlus-funktioner som fx en 90 Hz AMOLED-skærm, OxygenOS 11, 5G-understøttelse samt et 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner.

“OnePlus Nord CE 2 5G forbedrer de vigtige funktioner, vores brugere vægter højest og til en fair pris. Med 65W SuperVOOC-hurtigopladning, et kraftigere chipset og et opgraderet kamerasystem er OnePlus Nord CE 2 5G en fremragende hverdagstelefon, der bibeholder OnePlus’ høje kvalitetsniveau,” siger Pete Lau, grundlægger af OnePlus i en pressemeddelelse til recordere.dk

Annonce:

 

Strøm til en hel dag på 15 minutter

OnePlus Nord CE 2 5G har et avanceret og effektivt 65W SuperVOOC-opladningssystem, der gør det mulig at få strøm til en hel dag på bare 15 minutter. Det er dobbelt så hurtigt som dens forgænger, OnePlus Nord CE. Med bare 32 minutters opladning går batteriet fra 1-100 % strøm.

OnePlus Nord CE 2 5G kommer med et MediaTek Dimensity 900 octa-core chipset med en 6 nm-arkitektur, der understøtter 5G på begge SIM-kort og WiFi 6.

Telefonen er udstyret med en 6,43 tommer FHD+ Fluid AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 90 Hz, der forbedrer spil- og scrolling-oplevelsen. Skærmen er desuden HDR10+-certificeret.

 

64 megapixelkamera med forbedret video- og portrætfunktion

OnePlus Nord CE 2 5G har et 64 megapixel triplekamera på bagsiden, der består af hovedsensoren på 64 megapixel, et 8 megapixel ultravidvinkelkamera og et 2 megapixel makroobjektiv.

Når der skal optages video, øger den nye AI Backlit Video-tilstand kvaliteten, uanset om der filmes i lav eller kraftig belysning. Denne funktionen anvender særlige algoritmer, der sikrer en ensartet eksponering i ujævn belysning. Takket være Dual-View Video-funktionen er det også muligt at optage video med både front- og bagkameraerne samtidigt.

 

Slankere end sin forgænger

OnePlus Nord CE 2 5G fås i farverne Gray Mirror og Bahama Blue. Gray Mirror har en spejllignende finish med prangende overtoner, der ligner luksuriøst poleret metal, mens Bahama Blue er glat og byder på blå og gule farveovergange.

Telefonen har et slankt design, der med sine 7,8 mm gør den til den tyndeste OnePlus-smartphone siden 6T-modellen og dermed også slankere end den originale OnePlus Nord CE.

3,5mm jackstikket til høretelefoner er endnu engang tilbage på OnePlus Nord CE 2 5G – denne gang ledsaget af plads til et microSD-kort, der giver mulighed for at udvide lagerpladsen med op til 1 TB.

OnePlus Nord CE 2 5G kører OxygenOS 11.3 – og OxygenOS 12 vil komme til OnePlus Nord CE 2 5G senere på året. Akkurat som alle andre OnePlus Nord-produkter vil OnePlus Nord CE 2 5G modtage to års Android-opdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer.

 

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord CE 2 5G med 8GB RAM og 128 GB er tilgængelig fra d. 10. marts hos Elgiganten, Power, Proshop, Telia, Telenor og Teleselskabet 3 og OnePlus.com, men kan forudbestilles allerede fra d. 3. marts. Vejledende udsalgspris er 2.899 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.