Forside Indhold og distribution Spil nyheder

ROG Flow Z13 er verdens mest kraftfulde gaming-tablet

-

Republic of Gamers (ROG) lancerer ROG Flow Z13 i Norden, og beskriver den som verdens mest kraftfulde gaming-tablet

ASUS’ gamingbrand, ROG (Republic of Gamers) introducerer nu tablet-computeren Flow Z13.

Annonce:

De kalder det intet mindre end verdens mest kraftfulde tablet, og bygget til gaming. Men det er også en PC og leveres installeret med Windows 11 Home.

Den er bygget til at rumme alle spillestile med det ekstra valgfrie XG Mobile-økosystem, der giver en endnu kraftigere GPU og I/O-hub uden at ofre noget af den bærbarhed, der gør Flow Z13 unik.

Den største af modellerne leveres med en NVidia RTX 3080 eGPU, ekstern grafikpower når der skal games igennem.

 

 

Nøglepunkter

  • Op til 12th Gen Intel Core i9, Nvidia GeForce RTX 3050Ti med MUX-switch
  • 120 Hz 16:10 FHD Touch Display med 16:10 FHD Touch Display med Pantone validering og sRGB:100
  • Valgfrit XG Mobile-pakke – ekstern GPU med RTX 3080
  • Inklusive sleeve, stylus pen og tastatur

 

 

Som verdens hurtigste gamingtablet (ifølge ASUS) har Z13 nogle unikke designfordele i forhold til bærbare computere. Flow Z13 er inspireret af ROG Mothership og har sine komponenter placeret bag skærmen.

Dette ukonventionelle layout for en gaming-enhed gør det muligt for Z13 at stå højt over et skrivebord eller bord, når den er i brug, hvilket giver meget bedre adgang til luft end traditionelle bærbare gaming-bærbare computere.

Der har ikke skullet afsættes plads til hængsler i denne model, og det betyder at kabinettet har fået plads til større blæsere, som er et nødvendigt onde – et ‘trade off’ i forhold til mere rå power.

Men den kommer også med anden køling. De klassiske heatpipe-kølingskonstruktioner er her erstattet med et dampkammer, som giver en større overflade til at få varmen ledt væk fra CPU, GPU og strømforsyning.

ASUS fortæller de forskellige tiltag på kølingen gør at Flow Z13 er at opfatte som støjsvag. Selv ved fuld power overstiger støjen ikke 40 dB. Til sammenligning er støjen fra et bibliotek på mellem 40-50 dB. Et køleskab kan også “støje” med 40 dB.

 

 

XG mobilt økosystem

XG Mobile blev introduceret i 2021 som ledsagerhardware til ROG Flow-serien, der tilbyder grafikydelse på højeste niveau og ekstra I/O-porte, når det er nødvendigt.

Med et GeForce RTX 3080, dedikerede DisplayPort- og HDMI-udgange, flere USB-porte og en ethernet-port bringer XG Mobile flagskibs desktop-ydelse i en mobil formfaktor.

ASUS kalder den en bærbar kampstation, når Flow Z13 kombineres med en XG Mobile, til gaming og streaming.

 

Pris og tilgængelighed

  • ROG Flow Z13 med RTX 3050 og 12th Gen Intel Core i7 kr. 15.999,-
  • ROG Flow Z13 med RTX 3050Ti og 12th Gen Intel Core i9 kr. 16.999,-
  • ROG Flow Z13 sammen med XG Mobile (RTX 3080 eGPU) kr. 25.999,-

 

Annonce:
Forrige artikelAstell & Kerns første Bluetooth-højttaler er et mysterium
Næste artikelTCL lancerer mellemklasse TV med Google TV og Atmos
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.