Forside Produkter Computere

Snart SKAL du også have en Microsoft-konto for at installere Windows 11 Pro

-

Microsoft fortæller, at de planlægger at opdatere Windows 11 Pro, så det kræver både internetforbindelse og en Microsoft-konto i den indledende installation.

Ændringerne vil afspejle de samme krav, som Microsoft oprindeligt tilføjede til Windows 11 Home sidste år, hvilket betyder, at du ikke vil kunne undgå Microsoft-konti ved at oprette en lokal brugerkonto under installationen.

Annonce:

 

Presser brugerene mod Microsoft-konti

Microsoft har i stigende grad presset Windows-brugere til at bruge en Microsoft-konto siden Windows 10, og denne nye ændring til Windows 11 Pro vil ikke falde i god jord hos mange, der håber at undgå Microsofts data- og telemetriindsamling i Windows.

Microsoft tester i øjeblikket denne ændring i Windows 11-builds, og den vil sandsynligvis blive rullet ud til Windows 11 Pro i de kommende måneder. På nuværende tidspunkt har Windows 11 Pro-brugere kunnet undgå en Microsoft-konto ved at afbryde forbindelsen mellem pc’en og internettet under installationen og oprette en lokal brugerkonto i stedet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.