Forside * Featured

TCL lancerer nye Google TV i Norden

-

TCLs nye 2022-modeller QLED LCD TV kommer med Google TV indbygget

TCL Electronics lancerer snart sine nye 4K QLED LCD TV model C635 i Norden. En TV-serie som kommer født med Google TV indbygget.

Annonce:

Google TV er alternativet til Chromecast, men hvor menuer og indhold kan styres via en fjernbetjening, ved siden af app-betjeningen.

“Vi er stolte af hele vores line-up for 2022 og ser frem til at rykke vores positioner frem og blive en endnu større spiller inden for tv-branchen. Dels globalt, men frem for alt på det nordiske marked. Vi har et meget spændende år foran os”, fortæller Sebastian Skarp, produktspecialist hos TCL Nordic, i en udmelding.

 

 

Google TV giver også mulighed for en integration på tværs af apps, så der f.eks. kan søges på tværs af streamingtjenester. Dette er dog begrænset til de tjenester som vil være med i dette, og det vil Netflix f.eks. ikke.

Med Google Assistant kan TV’et styres via stemmen- Du kan bede Google om for eksempel at finde film, streame apps, afspille musik eller styre tv’ets funktioner.

TCL C635 har også Google Duo, for en enkel og nem videochat. Og med TCL Magic Camera-udvidelsen kan brugeren, med blot et par tryk på fjernbetjeningen, stå ansigt til ansigt med familie og venner. Miracast til PC er også inkluderet, hvor C635 hjælper brugerne med at caste deres computer til tv’et med op til 4K-opløsning.

 

 

Af HDR understøttes Dolby Vision og HDR 10+, og der er AI maskinlæring via TCLs AiPQ Engine som kan optimere farver og kontrast i real tid.

Motion Clarity forbedrer skarpheden ved bevægelser,  selv i hurtige klip.

På lydsiden kan den nye TV dekode Dolby Atmos, og det indbyggede lydsystem er leveret af Onkyo.

Der er HDMI 2.1 med eARC og forbedringer for spil som ALLM (Auto Low Latency Mode), som tillader videospilkonsoller eller pc-grafikkort at skifte tv’et automatisk til afspilningstilstand for at nå laveste forsinkelse.

 

 

Pris og tilgængelighed

TCL C635-serien ventes at koste:

  • 43″ kr. 4.990,-
  • 50″ kr. 5.990,-
  • 55″ kr. 6.490,-
  • 65″ kr. 7.990,-
  • 75″ kr. 12.990,-

Kommer på gaden i slutningen af april.

 

 

Nøgleord

4K QLED LCD TV
Dolby Vision/Atmos
HDR10+
4K HDR PRO
60 Hz Clarity Motion
Multi HDR-format
Game Master
HDMI 2.1 ALLM
Motion Clarity
ONKYO lyd
Dolby Atmos
Google TV
Google Duo
Google Assistant
Kompatibel med Alexa
Netflix, Amazon Prime, Disney+
Luksuriøst metaldesign uden kanter

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.