Final Trailer: Top Gun 2 Maverick

-

Tom Cruise er  tilbage i sin ikoniske rolle som piloten Pete ’Maverick’ Mitchell som han spillede første gang i monsterhittet Top Gun fra 1986.

Efter mere end 30 års tjeneste som en af flådens bedste piloter er Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) der hvor han hører til.

Da han selv kommer til at træne et hold Top Gun-uddannede til en specialiseret mission, som ingen levende pilot nogensinde har set, møder Maverick løjtnant Bradley Bradshaw (Miles Teller), kaldesignal: “Rooster”, sønnen af Mavericks afdøde ven og radaropfangningsofficer, løjtnant Nick Bradshaw, også kendt som “Goose”.

Annonce:

Maverick står over for en usikker fremtid og konfronteres med spøgelserne fra sin fortid og drages ind i en konfrontation med sin egen dybeste frygt, hvilket kulminerer i en mission, der kræver det ultimative offer af dem, der bliver udvalgt til at flyve den.

 

Foto: Paramount Pictures

 

Rollelisten tæller udover Tom Cruise navne som Miles Teller, Jon Hamm, Val Kilmer (Iceman), Ed Harris og Jennifer Connelly.

I instruktørstolen finder man Joseph Kosinski, der tidligere har lavet science fiction-filmen Oblivion sammen med Tom Cruise.

Oprindelig var filmen sat til premiere i juni 2020, men det satte corona en stopper for. Her næsten 2 år senere kommer den endelig på plakaten.

Ovenfor ses den endelige (final) trailer for filmen.

Top Gun 2: Maverick kommer i de danske biografer d. 26. maj 2022.

 

Foto: Paramount Pictures

 

Annonce:
Forrige artikelNy indendørs-grill undgår røg i køkkenet
Næste artikelNENT Group ønsker navneskifte til Viaplay Group
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.