Forside * Featured

MobilePay i problemer: Trækker penge uden at overføre

-

Brugere oplever fejl når de bruger MobilePay app’en og oplever at pengene trækkes uden at nå frem.

“MobilePay kan drille lige nu. Derfor kan du opleve fejl, når du bruger appen til at betale, overføre eller modtage penge”, fortæller MobilePay på Facebook, og de fortsætter:

Annonce:

“Hvis en MobilePay-overførsel fejler, men du så alligevel kan se, at pengene er reserveret på din konto – så kan du være helt rolig. For reservationen bliver slettet hurtigst muligt”.

Men prøver man at overføre flere gange kan det opleves at pengene er trukket fra ens kort for hver gang, mens der kun står en reservation.

“Jeg skulle betale 150kr. Prøvede nogle gange da der stod det ikke virker. Men nu er der trukket 750 på mit kort trods jeg kun kan se 1 reservation fra mobilepay. Hvad gør jeg så? Mangler jo 600 nu”, skriver en MobilePay-bruger, og får svaret:

“Vi knokler alt hvad vi kan for at få løst problemerne, og frigivet reservationerne”.

Fejlene kommer ikke hvergang. Andre har fået deres betalinger gennemført.

“Lige nu er fejlene sporadiske, men stadig ikke løst. Vi knokler alt hvad vi kan for at få det løst”, lyder det fra MobilePay.

Der kan forekomme fejl både ved betaling og modtagelse.

 

Opdatering: Løst

MobilePay er tilbage igen

Har du overført med MobilePay, hvor overførslen slog fejl? Så kan pengene være reserveret på din konto.

Størstedelen af reservationerne slettes inden midnat – eller så hurtigt som muligt. Uanset hvornår en reservation slettes, kan du sove trygt og roligt – for din reservation slettes så hurtigt, vi kan nå det.

Vi beklager alt det bøvl, det kan have kostet dig med MobilePay i dag.

Kilde: MobilePay på Facebook

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.