Forside Nyheder

NENT Group ønsker navneskifte til Viaplay Group

-

Nordic Entertainment Group (NENT Group) vil foreslå en omdøbning af selskabet til Viaplay Group.

NENT Group (Nordic Entertainment Group) opstod i 2018 efter en opsplitning af MTG (Modern Times Group). MTG Studios blev skilt fra og NENT var det nye selskab bag TV3-kanalerne, Viasat, Viafree og Viaplay.

Annonce:

Nu vil NENT gerne ændre navn. Det skriver de i en udmelding. Største enkeltindtægt i selskabet kommer i dag fra Viaplay, og streamingtjenesten har vokseværk. Viaplay er i dag tilgængelig i 11 lande, med mindst 16 lande planlagt inden udgangen af 2023.

Ledelsen håber derfor at aktionærene vil se velvilligt på endnu et navneskifte, hvor NENT Group i stedet skal hedde Viaplay Group.

“Vores foreslåede rebranding viser præcis, hvem vi er – et internationalt underholdningsselskab i hurtig vækst. At blive Viaplay Group vil skabe klarhed, enkelhed og synlighed”, fortæller Anders Jensen, NENT Groups administrerende direktør og CEO, og fortsætter:

“Det vil til gengæld gøre os endnu mere attraktive for partnere, investorer og talenter. Det globale streamingmarked har aldrig været så spændende og konkurrencedygtigt som nu, og innovation på alle områder, fra vores platform til vores brand, er afgørende.”

Forslaget afspejler NENT Groups strategiske fokus på Viaplay-streamingtjenesten og den igangværende internationale ekspansion og fortsatte nordiske vækst. Viaplay er NENT Groups mest genkendelige brand og det eneste brand, der er til stede på alle dets markeder.

For at blive en realitet så skal navneskiftet først godkendes af NENT Groups aktionærer på selskabets årlige generalforsamling den 18. maj.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.