Forside Nyheder

Norlys giver sine Play kunder gratis CNN frem til 1. juni

-

Norlys har netop udsendt en mail til deres Norlys Play kunder, der fortæller at CNN stilles gratis tilgængeligt frem til 1. juni.

“Dette er en serviceinformation for at informere dig om, at vi netop har åbnet for den internationale nyheds-station CNN International indtil den 1. juni, så alle tv-kunder med adgang til Norlys Play nu har fri adgang til CNN. CNN er engelsksproget og uden danske undertekster.”, fortæller Norlys i et brev sendt ud til deres Norlys Play kunder.

Annonce:

Mon ikke det er i lyset af den russiske invasion af Ukraine, at man stiller den engelsksprogede kanal til rådighed til kunderne.

Efter den 1. juni fjerner Norlys automatisk kanalen igen.

 

Sådan finder du CNN på Norlys Play

Fra computer: Gå til Norlys Play og log ind med dit brugernavn og password. Klik på ‘Tv-guide’ i menuen. Så får du en oversigt over alle kanalerne og kan nemt vælge CNN.

Fra mobil eller tablet: Har du ikke downloadet Norlys Play app’en, så start med det. Den koster ikke noget. Åbn Norlys Play app’en og log ind med dit brugernavn og password. Vælg herefter ‘Tv-guide’ i menuen. Så får du en oversigt over alle kanalerne og kan nemt vælge CNN.

Annonce:
Forrige artikelDiscovery+ og HBO MAX smelter sammen
Næste artikelOpdateret: IKEAs nye automatiske plisségardiner hedder Tredansen og Praktlysing
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.