Forside Indhold og distribution Biograf

Biograf indfører ‘roomservice’

-

Få popcorn og sodavand leveret direkte til biografsædet hos Format biograf

Forskellige former for luksus har de senere år fundet vej til danske biografer. Nu kommer der også servering, endda uden merpris.

Annonce:

Så frem for at stå i kø ved kiosken inden filmen, så kan man bare sætte sig ind i salen og bestille til levering.

Det er Format-biografen i Ballerup som er klar med det nye koncept som de kalder Roomservice. Det fortæller de i en udmelding.

 

 

“Roomservice er helt nyt i Danmark – ingen har gjort det før os. Vi har udviklet og optimeret konceptet igennem en periode for at være sikre på, at vi kunne løfte opgaven med at levere Roomservice som et luksuriøst ekstratilbud til de af vores biografgæster, der gerne vil slippe for at balancere med popcorn og sodavand”, fortæller biografdirektør Jan Boye Thomsen.

For biografen er Roomservice ikke bare en gimmick. Ambitionen om at være en luk-susbiograf rækker længere end bare at have den gode lyd og de rigtige stole.

“Vi udviklede konceptet for at løfte biografoplevelsen op fra mere end Atmos og 4K, som efterhånden er standard. Med Roomservice tilbyder vi en reel luksusoplevelse, som gæsterne ikke kan opleve i deres egne stuer. Vi har endda en telefon dedikeret til Roomservice. Så kan folk ringe uden at forlade biografsædet, hvis der skulle mangle noget ved deres bestilling. Dét er luksus”, lyder det fra medejer Mads Viktorius.

 

 

Biografgæster kan allerede fra dags dato tilkøbe Roomservice-menuer til alle forestillinger indtil 3 timer før forestillingens start. Der er indtil videre 3 forskellige menustørrelser med forskellige kombinationer af drikkevarer.

Den valgte menu leveres emballeret direkte til biografsædet kort før filmstart, og det koster ikke ekstra at benytte sig af Roomservice i Format Biograf. 

 

Info

Format Biograf
Ballerup-Centret 2, 1. sal
2750 Ballerup
Se på kort

Tlf. 44 64 32 32
formatbio.dk

 

Annonce:
Forrige artikel’For All Mankind’ sæson 3 lander på Apple TV+ 10. juni
Næste artikelMeta planlægger at lancere ægte AR-briller i 2024
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.