Forside * Featured

HBO Max snyder med rabatten overfor Apple-brugere

-

HBO Max pynter på besparelsen for at få et tilbud til at se bedre ud.

Overskriften lyder: Årligt tilbud med 50% rabat på HBO Max

Annonce:

“Nye abonnenter, der tilmelder sig via Apple App Store, kan få 50% rabat på deres første år med et årligt abonnement. Efter den 1-årige rabatperiode betaler du den gældende årlige abonnementspris”.

Sådan lyder et aktuelt tilbud overfor Apple-brugere.

Tilbudet om 50% rabat kan både læses ved HBO Max app’en i Apple App Store samt på en vejledning hos HBO Max.

Det er et særtilbud for nye kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Spanien, og tilbudet har udløbsdato d. 21/4-22.

 

 

Normalt koster HBO Max kr. 79/måned, og tilbudet lyder på kr. 469 for første år, hvis man tegner et årsabonnement.

Marketingsafdelingen må have lavet regnestykkerne 12 * 79 = 948 kr. og 948 / 2 = 474 kr. Så 469 kr. det første år er over 50% rabat i forhold til normalprisen i Apple App Store.

Men det er ren talleg. For hopper man ud af Apple-butikken og ind på HBO Max egen side, så kan man også tegne et årsabonnement dér. Det er præcis samme abonnement, nu koster det bare ikke kr. 968/år men derimod kr. 599/år.

 

Det koster abonnementerne hos HBO Max selv

 

Så den reelle besparelse på et årsabonnement er forskellen mellem kr. 599 og kr. 469, svarende til lidt over 20%

Men er du Apple-bruger med en iPhone, iPad eller Apple TV, og har planer om at tegne et årsabonnement på HBO Max, så er besparelsen vel værd at tage med.

Om HBO Max så eksisterer om et år er en anden sag, for HBO-ejer Warner Bros og Discovery fusionerer, og det er planen også at fusionere streamingtjenesterne HBO Max og Discovery+.

Så tjenesten kan om et år være en helt anden, med andre priser på abonnementerne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.