Forside * Featured

Netflix skruer voldsomt op for priserne

-

Netflix smider 20 kr. mere i den månedlige ydelse for deres Premium abonnenter. Fra maj skal man betale 149,- for UHD (Premium) pakken.

I marts fortalte vi om prisstigningerne var på vej, og nu er det så blevet tid til at eksisterende kunder bliver ramt af prisstigningerne.

Annonce:

Netflix har i en mail orienteret deres nuværende kunder, at de fra maj skal betale 20 kr. mere for deres Netflix Premium abonnement. Det betyder at prisen for UHD pakken går fra 129,- til 149,-.

Årsagen til den voldsomme prisstigning skyldes Netflix brev at de vil levere endnu mere “fantastisk” indhold til deres kunder. I en mail sendt ud i dag, står der:

Vi håber, du har glæde af alt det, som Netflix kan tilbyde. Vi opdaterer vores priser for at kunne levere mere fantastisk underholdning. Din månedlige pris ændres til 149 kr. den 14. maj 2022. Med denne opdatering kan vi levere endnu mere værdi for dit medlemskab – med historier, der gør dig glad, bevæget eller blot gør din dag lidt bedre.

Priserne for de abonnementer bliver

  • BASIS 79,-: SD kvalitet (480p).
  • STANDARD 114,-: Fuld HD (1080p).
  • PREMIUM 149,-: Ultra HD (4K) og HDR.

Hvad nyt fantastisk indhold Netflix har planlagt kommer de dog ikke nærmere ind på, så om de planlægger live-TV, sport eller nyheder må stå hen i det uvisse.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.