Forside * Nyheder

Apple keynote på WWDC22

-

Apples næste præsentation bliver keynote på udviklerkonferencen WWDC22 og det er d. 6/6 kl. 19 dansk tid

Apple har i dag offentliggjort programmet for deres årlige Worldwide Developers Conference, herunder præsentationen og Platforms State of the Union, og delt flere informationer med udviklere, om hvad de vil lære og opleve.

Annonce:

Udviklerkonferencen WWDC22 er gratis for udviklere, og hjælper udviklere og designere med at udforske de nyeste teknologier, værktøjer og frameworks til iOS, iPadOS, macOS, tvOS, og watchOS.

I løbet af ugen vil det være muligt for udviklere, at møde Apples ingeniører og designere gennem laboratorier og digitale lounger, for at få vejledning i, at bygge innovative og platformsdifferentierende apps og spil.

 

Apples keynote

6. juni, kl. 19:00 dansk tid

WWDC22 lanceres med et første kig på de opdateringer som kommer til Apple-platforme senere i år. Præsentationen vil være tilgængelig via apple.com, Apple Developer-appen, Apple TV-appen og YouTube. Den kan også afspilles on-demand, når streamingen er færdig.

 

Platforms State of the Union

6. juni, kl. 22:00 dansk tid

Udviklere kan lære hvordan de kan forbedre deres apps ved at dykke ned i nye værktøjer, teknologier og forbedringer på tværs af Apples platforme. Platforms State of the Union streames via Apple Developer-appen og Apple Developer-websitet.

 

Apple Design Awards

6. juni, kl. 17.00 dansk tid

Hvert år, anerkender og fejrer Apple Design Awards kunst, håndværk, kreativitet og teknisk ekspertise, som Apple-udviklere tilfører deres arbejde. Apple Design Awards streames via Apple Developer-appen og Apple Developer-websitet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.