Forside * Featured

Et kig på TicWatch 3 Pro GPS smartwatch

-

TicWatch 3 Pro GPS er et smartur til en pris hvor alle kan være med

Igennem de sidste par måneder har jeg haft fornøjelsen af to smartwatches derhjemme, et Apple Watch af ældre årgang samt det helt nye TicWatch 3 Pro GPS fra Mobvoi.

Annonce:

Artiklen er ikke en sammenligning af de to ure, hertil er mit Apple Watch for gammelt og mit kendskab til smarture for begrænset. Men jeg fik lyst til at kigge på TicWatch, da det kan erhverves for ca. 1000 kroner mindre end f.eks et Apple Watch.

 

 

Robust og behageligt at have på

Det første jeg bemærkede da jeg åbnede pakken, var at uret føles lækkert, robust og behageligt at have på. Efter årene med det firkantede apple watch var det skønt at have et cirkelformet ur på igen. Urskiven er stor uden at føles klodset, ligesom remmen, der kan udskiftes, føles blød og robust nok til at kunne holde til diverse aktiviteter.

Uret benytter WearOS styresystem og selvom det fungerer ok, så er jeg ikke helt overvundet endnu i forhold til brugervenligheden. Menuerne er ikke altid logisk bygget op synes jeg og man er lidt overladt til sig selv, da der ikke medfølger nogen decideret manual. Til gengæld er uret ganske let at forbinde med din telefon og det er rart, at det er kompatibelt med både Android og iOS enheder.

 

 

Uret tilbyder de funktioner vi efterhånden er vant til i smarture såsom: notifikationer, diverse sport-apps, pulsmåling, skridttæller, flere urskiver osv.

Selvom uret giver besked når nogen skriver, ringer sov, så kan man i modsætning, til mit gamle Apple Watch ikke svare på beskederne, tage opkaldet og lignende.

 

 

Zzzzz

TicWatch 3 tilbyder også at kunne monitere din søvn, hvilket kræver, at du sover med uret på, hvilket jeg personligt hurtigt blev træt af.

For det første fordi jeg gerne vil lade uret op om natten og for det andet fordi jeg aldrig rigtig har forstået, hvad jeg skal bruge statistikker over min søvn til.

Men hvis du er til det, så kan uret altså holde øje med dig om natten – og så må du lade på et andet tidspunkt.

I forhold til sportsapps, så er der over 20 forskellige fordelt på Google Fit samt Mobvois egne apps.

Selvom de fleste funktioner er her, så heksede jeg ind mellem lidt med at få det hele til at spille.

Måske er det bare mig der er tungnem, men super brugervenligt føler jeg ikke, at det er. Mobvois app på telefonen er også til den skrabede side synes jeg.

Lækkert batteri

Uret kan holde batteri i 2-3 dage, hvis du sætter urskiven til “altid tændt”, hvilket jeg synes er ganske flot batterimæssigt.

Sætter du uret i “essential mode” lover Mobvoi op mod 45 dages batteri, men så er uret også bare et ur og lukker ned for alle smartfunktionerne.

Skærmen står knivskarpt og reagerer hurtigt på dine kommandoer ligesom uret undeholder Google Assistant samt Google Pay.

Begge dele fungerer ganske fint når der handles ind eller hvis du har et “google inficeret” smarthjem.

 

 

Til dig der vil spare lidt

Mit kendskab til Smarture er ikke tilstrækkeligt til at jeg ville kaste mig ud i en decideret anmeldelse her. Se derfor blot artiklen som en lille appetitvækker, hvis du er på udkig efter et nyt smartur.

I så fald kan Ticwatch 3 pro være et rigtig fint alternativ. Det kan de mest basale funktioner, det er bygget i god kvalitet, det ser pænt ud og det koster ikke en formue. Du skal dog kunne leve med det lidt ulogiske styresystem.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Mobvoi TicWatch 3 Pro GPS koster kr. 1.800 (se forhandlere og dagspris)

Er på markedet

 

Specifikationer

Dimensioner (mm)47 x 48 x 12.3
Vægt41g
FarveShadow Black
UrkasseStainless steel and high-strength nylon with fiberglass
SkærmCorning Gorilla Anti-Fingerprint Cover Glass
UrremGPS version: Fluoro Rubber (interchangeable), 22mm
OperativsystemWear OS by Google™
ChipsætQualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 Platform with Mobvoi Dual Processor System
HukommelseRAM: 1GB / ROM: 8GB
Skærm1.4“ 454*454 326ppi
Full Color Always On Display AMOLED + FSTN
ForbindelseGPS version: Bluetooth 5.0, Wi-Fi:802.11b/g/n
GNSSGPS+Beidou+Glonass+Galileo+QZSS
NFC-betalingerGoogle Pay™
HøjttalerJa
MicJa
VibrationJa
SensorerAccelerometer, Gyro Sensor, HD PPG Heart Rate Sensor, SpO2 Sensor, Low Latency Off-Body Sensor, Barometer
Batterikapacitet577mAh
HoldbarhedIP68, Pool Swim/MIL-STD-810G

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.