Forside * Featured

Fastspeed lancerer tv-pakker fra Allente med rabat

-

Bredbåndsudbyderen Fastspeed er gået sammen med tv-distributøren Allente om at tilbyde streaming tv-pakker

Fastspeed lancerer tv-pakker. Det sker i samarbejde med Allente, selskabet som er det fusionerede Viasat og Canal Digital.

Annonce:

Samarbejdet indebærer, at Fastspeeds bredbåndskunder nu kan købe tv-løsninger hos den nordiske tv-distributør med rabat.

“Partnerskapet med Allente er en meget glædelig nyhed for os og for vores kunder. Mange danskere har i dag både deres tv-pakke og deres bredbåndsløsning hos samme udbyder og er bundet til at aftage bredbånd hos samme udbyder for at få adgang til at købe tv-produktet”, fortæller Jens Raith, adm. direktør for Fastspeed.

Ligesom hvis pakkerne købes direkte hos Allente så følger streamingtjenesten Viaplay med. I grundpakken Basic og mellempakken Standard er det Viaplay Film & Serier (normalpris kr. 119/måned) og i fuldpakken (Premium) er det Viaplay Total med sport (normalpris kr. 449/måned) som medfølger.

 

TV-pakkerne

  • Basic: 17 kanaler og Viaplay Film & Serier, kr. 339/måned
  • Standard: 37 kanaler og Viaplay Film & Serier, kr. 439/måned
  • Premium: 45 kanaler og Viaplay Total, kr. 529/måned.

Discovery-kanalerne er med hos Allente

Købes tv-løsningen direkte hos Allente koster pakkerne hhv. 429, 549 og 659 per måned. Så besparelsen ved at købe gennem Fastspeed er omkring 20%

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.