Forside * Featured

Kef LS60 Wireless: High end alt-i-et anlæg

-

KEF LS60 Wireless er et alt-i-et high end musik- og højttalersystem

Med LS50 Wireless fejrer KEF 60 års lydinnovation og nyheden er deres bud på fremtidens high-fidelity-oplevelse. Designet er af Michael Young og er udført i tæt samarbejde med KEF’s produktdesignteam.

Annonce:

Det er forkert at kalde det trådløse højttalere, for det er et komplet high end hifi-system med streaming og tilhørende højttalere med trådløs opkobling.

 

Spil hvad som helst. Hør alt.

LS60 Wireless leverer robust streaming i høj kvalitet af ethvert format, du kan forestille dig, fortæller den danske KEF-importør-

Sættet er bygget over KEFs egen W2 trådløse platform, der blev introduceret til den prisbelønnede LS50 Wireless II. Uanset hvilken musiktjeneste, podcast, internetradio eller kabelbaserede kilde er LS60 Wireless designet til at levere optimalt.

 

 

Stream det hele

Når KEF LS60 Wireless tilsluttes så dækker sættet out-of-the-box trådløs kompatibilitet med Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast og Bluetooth.

Via KEF Connect-appen kan man streame Amazon Music, Qobuz og Deezer eller stille ind på internetradio og podcasts. Man kan bruge native apps til at streame direkte fra Spotify Connect, Tidal Connect og QPlay.

Roon Ready tilføjes senere og ventes klar i efteråret 2022.

LS60 Wireless understøtter også streaming af PCM-filer op til 24bit/384kHz samt MQA-afkodning og DSD.

Der er også fysiske tilslutninger i form af HDMI, digital coax og optisk indgang. Der er en analog indgang til f.eks. en pladespiller samt en udgang for subwoofer. Der er ethernet for tilslutning til kablet netværk.

 

 

Forstærker med kraft

LS60 Wireless har masser af power med en optimeret blanding af skræddersyet klasse AB-forstærkning (diskanterne) og klasse D-forstærkning (mellemtone/bas). I alt leverer systemet en kombineret effekt på 1400 watt

Uni-Q-teknologi er byggestenen i KEF-signaturlyden. 12. generations Uni-Q-driverarray er designet til at yde sit bedste i LS60 Wireless og fungerer som en enkelt punktkilde, der forstørrer ‘sweet spot’ og spreder lyden mere jævnt. Det betyder at alle, selvom de sidder forskellige steder i rummet, kan opleve den samme naturlige, detaljerede lyd.

 

 

MAT absorberer 99% af den uønskede lyd

LS60 Wireless kommer med KEFs seneste akustiske innovation: Metamaterial Absorption Technology, forkortet MAT.

MAT er en meget kompleks labyrintlignende struktur, der absorberer 99% af den uønskede lyd fra driverens bagside, hvilket eliminerer den resulterende forvrængning og giver en renere og mere naturlig lyd.

 

Uni-Core maksimerer bas og minimerer pladsen

KEF LS60 Wireless kommer med deres Uni-Core-teknologi, som omdefinerer størrelse i forhold til ydeevne. To par Uni-Core basdrivere er monteret back-to-back i et kraftreducerende konstruktion, så kabinet-vibrationer praktisk talt elimineres.

 

Farver

  • Titanium grey
  • Mineral white
  • Royal blue

 

Pris og tilgængelighed

KEF LS60 Wireless high end alt-i-et anlæg koster kr. 49.950,-

 

LS60 Wireless specifications

Driver Unit
12th Gen 4” Uni-Q with MAT
5.25”Uni-Core Force Cancelling Driver

Built-in Amplifier Output Power (per system)
1400W

Optimal Room Size
10-200 m2

Max. source resolution
Up to 24bit/384kHz
MQA
DSD

Wireless Platform
W2 Wireless Platform

Streaming Protocols Support
AirPlay 2
Google Chromecast
Roon Ready*
UPnP Compatible
Bluetooth 4.2

Streaming Services
Spotify
Tidal
Amazon Music
Qobuz
Deezer
QQ Music
Internet Radio
Podcast

Inputs
HDMI eARC
TOSLINK Optical
Digital Coaxial
Analog RCA
USB Type A (service)
RJ45 Ethernet (network)
RJ45 Ethernet (interspeaker)

Output
RCA Subwoofer output

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.