Forside Nyheder

Motorola teaser 200-megapixels smartphone-kamera

-
(Foto: Motorola/Weibo)

Opløsningen på smartphone-kameraer får tilsyneladende endnu et nøk opad allerede til juli.

Det er blevet sagt mange gange før, og det er værd at gentage: Megapixel-antallet alene siger ikke nødvendigvis noget om et smartphone-kameras kvalitet. Når det dog er blevet sagt, så er megapixel-tallet naturligvis heller ikke fuldkommen ligegyldigt.

Derfor er det også værd at skrive om, når Lenovo-ejede Motorola udsender en teaser-meddelelse, der indikerer, at deres næste flagskibstelefon tager et højdespring, når det gælder megapixels på hovedsensoren.

Annonce:

På Weibo (det kinesiske svar på Twitter) har Lenovo netop ladet sit hjemmemarked vide, at der er en smartphone på vej, hvor hovedsensoren kommer til at have 200 megapixels opløsning. 9to5Google fik øje på det sociale medie-indlæg og fik det oversat fra kinesisk.

Der står ikke ret meget andet i indlægget ud over detaljen med de 200 megapixels, blot at smartphonen med den højopløste sensor ombord lander i juli. Men der er alligevel en del, man kan udlede af indlægget.

Kameramodul fra Samsung

For det første er indlægget en bekræftelse af rygter, der tidligere har gået om Motorolas næste flagskibstelefon. Lignende rygter har gået om Samsungs kommende S23-flagskib, der dog først forventes lanceret tidligt næste år. Begge telefoners kameraer skulle angiveligt være baseret på Isocell HP1-modulet, som Samsung annoncerede sidste år, og som netop understøtter 200 megapixels opløsning.

De to teaser-indlæg på Weibo fra Lenovo/Motorola. Til højre ses teaseren for, hvad der forventes at være RAZR 3 grundet vinklen i bunden, og til venstre ses teaseren for smartphone-kameraet med 200 megapixels, der lanceres til juli (Foto: Motorola/Weibo)

For det andet ser det ud som om, Motorolas kommende flagskib kommer til at have Snapdragon 8+ Gen 1-chip ombord som det central chipset. Det synes at være konklusionen fra et anden Weibo-indlæg, som Motorola/Lenovo også har lagt op. Her teases en foldbar-telefon i den relancerede RAZR-serie, formentlig RAZR 3.

I det sidstnævnte indlæg bekræfter Motorola/Lenovo, at Snapdragon 8+ Gen 1-chippen kommer i den foldbare, når man holder billedbaggrunden sammen med informationerne i indlægget. Da denne er topmodellen i Snapdragon-serien, er det nærliggende, at den også kommer ombord i Motorola-flagskibet med de 200 megapixels. Det har tidligere rygter også angivet.

Yderligere rygter, vi tidligere har hørt om Motorola’en, går på at den har en 6.67-tommers OLED-skærm med en 144Hz refresh rate. Den skulle også kunne understøtte 125 Watts hurtigopladning. Men som nævnt finder vi ud af meget mere til juli.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.