Forside * Featured

Nu kan du få Starlink Internet i Danmark

-

Bor du syd for Limfjorden i Danmark, og har du ikke adgang til ordentligt internet er der godt nyt. Starlink kommer til Danmark.

Starlink har netop annonceret at de er klar til at levere Internet fra rummet til danskere. Dog kun hvis du bor syd for Limfjorden (Aalborg). Prisen er dog ikke billig. Vi gik ind og testede på vores bopæl i Hovedstadsområdet, og skulle af med over 5.430,- for at komme i gang.

Annonce:

Prisen er dog inklusiv levering og den hardware der skal til for at komme i gang. Men det koster derefter 769,- om måneden for at være forbundet til Starlink. Det er ikke en pris der kan konkurrere med DSL, COAX eller fiber, men bor du et sted hvor du kun kan få 8-12 Mbit internet, så kan det være et godt alternativ hvis du vil betale for det.

Du kan se om du kan få Starlink på dette link.

 

Gennemsnitshastigheden på netværket var i seneste kvartal målt til lidt over 100 mbit/s i download og knap 12 mbit/s op. Den gennemsnitlige ping svartid er på ca. 43 ms. Det oplyser Ookla i en målingsrapport.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.