Teaser trailer klar til 4. sæson af Westworld

-

HBO har udsendt den første teaser for den kommende fjerde sæson af scifi-serien Westworld

Der er gået to år siden sæson 3 af science fiction-serien løb over skærmene. Det var i maj 2020 at Westworld sæson 3 havde finale.

Nu kommer sæson 4, og HBO har netop udsendt en teaser trailer for serien. Denne teaser har ingen dialog, i stedet vises udsnit af forskellige scener frem.

Annonce:

De noget skæve berusende sci-fi-billeder viser en dystopisk version af New York City. Med røgudstrålende apparater, folk, der valser i gaderne og fluer. Masser af fluer.

HBO beskriver selv den kommende sæson som “en mørk odyssé om skæbnen for det sansende liv på jorden”.

Teaseren har den kryptiske titel “It doesn’t look like anything to me” (“Det ligner ikke noget for mig”), og den udfolder sig til rytmen af Lou Reeds “Perfect Day” (“Perfekt dag”), hvilket måske ironisk antyder en ikke så perfekt prøvelse for de eksistentielt udfordrede androider i serien.

Teaseren giver også et glimt af, hvad karaktererne, der spilles af Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul og Angela Sarafyan, vil foretage sig i den kommende sæson.

TV-serien Westworld sæson 4 er i 8 afsnit og får premiere på streamingtjenesten HBO Max d. 26. juni 2022

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.