Forside * Nyheder

Telia mobil lokker med en valgfri gratis streamingtjeneste

-

Telia har lanceret en kampagne, hvor nye kunder af to mobilabonnementer får en streamingtjeneste med i en periode.

Mobilselskabet Telia er gået i luften med en ny kampagne, der giver nye kunder en valgfri streamingtjeneste i op til tolv måneder, i forbindelse med oprettelsen af mobilabonnement. Det skriver selskabet i en udmelding.

Annonce:

Kampagnen skal stille skarpt på teleselskabets voksende portefølje af streamingtjenester, og støtter Telias ambition om at være familiernes førstevalg når der vælges abonnement.

Telias fortæller at deres kunder er vilde med at streame underholdning, når og hvor de vil.

“Vi er stolte af vores streamingunivers, der har et attraktivt og bredt udvalg. Vores kunder kan frit vælge hvilke services de ønsker, og med denne kampagne går vi benhårdt efter at tage ejerskab i streamingkategorien”, fortæller Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia, og fortsætter:

“Vores ambition er at være hele familiens førstevalg, og vi er overbeviste om, at stærke underholdningsløsninger er en væsentlig del af det”.

Kampagnen med valgfri streamingtjeneste i seks eller tolv måneder gælder ved køb af mobilabonnementerne SMART40 og ONE, der begge er med 5G og uden binding.

 

Pris og tilgængelighed

Med et SMART40-abonnement får man fri tale og 40 GB data til 159 kr. inkl. en valgfri streamingtjeneste i seks måneder.

Med et ONE-abonnement får man fri tale og fri data til 249 kr. samt en valgfri streamingtjeneste i et år

Der er p.t. valg mellem tjenesterne Netflix, HBO Max, TV 2 PLAY, Discovery+ og Spotify, og Telia arbejder på at få flere tjenester med.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.