Forside * Featured

Triangle Borea: Nye trådløse reolhøjttalere og HiFi-system

-

Borea-serien fra franske Triangle kommer nu i to trådløse versioner: BR02 BT og BR03 BT

De nye aktive Borea reolhøjttalere fra Triangle er reelt et Hi-Fi system, der med alt-i-ét giver dig en rig oplevelse af god lyd og gennemført design.

Annonce:

De nye modeller har fået Bluetooth aptX v5.0. Det giver dig mulighed for at streame al din musik trådløst og i høj kvalitet. Forbind din smartphone, tablet, computer eller andet og lyt med.

Den nyudviklede klasse-d forstærker, som sidder i både Triangle BR02 BT og BR03 BT har integreret RIAA forforstærker (MM). Det betyder at du let forbinde din pladespiller direkte til højttaleren. På denne måde kan du nyde den varme analoge lyd fra din pladesamling.

Takket være Triangles retro tilgang til design, kan du finde et sæt aktive Borea højttalere i en finish, som vil passe ind i de fleste hjem, og som skiller sig markant ud fra et andet på markedet.

Farvevariationerne er:

  • Green Oak: En blanding af flot mørk eg og farven ”British Racing Green”.
  • Creame: En blød og lækker farvekombination af creme hvid og beige detaljer.
  • Light Blue Oak: Elegance i kombination af lys eg og en dyb havblå farve.
  • Light Oak: En behagelig og luftig kombination af lys eg og neutral beige.
  • Black: Den klassiske blanding af flot sort ask finish og ask grå front.

Det ovalformede frontstof i høj kvalitet er monteret med magneter. Designet til at give den fuldendte oplevelse af gennemtænkt design og personlighed til hver model.

Triangle BR02 BT og BR03 BT er begge udstyret med både en optisk og coax digital indgang. Det kan f.eks. bruges til at forbinde lyden fra et TV.

Kabinetterne er skabt af flere lag HDF, og inkorporer også et system Triangle kalder DVAS som er designet til at absorbere de vibrationer som opstår, når basenheden bevæger sig og frigiver store mængder energi.

Det medvirker i følge Triangle-distributøren til en naturlig klang, klarhed og dynamik.

Ejere af disse højttalere får også glæde af den seneste generation af Triangles EFS diskant. En særlig udviklet silke-dome diskant, placeret i et specieldesignet horn med en unik face-plug, som bidrager til en jævn spredning af de høje frekvenser.

Bas/mellemtonen er Triangles egen traditionsrige hvide cellulose enhed, der er kendt for sin varme og naturlige gengivelse af vokaler og instrumenter.

Den indbyggede klasse-d forstærker har Triangles ingeniører fintunet til at matche klangen og følsomheden i højttalerne. Den yder henholdsvis 2×50 Watt (BR02 BT) og 2×60 Watt (BR03 BT).

Alt dette i kombination giver dig essensens af den musikalitet, dynamik og timing, som gør at Triangle skiller sig ud i dette segment.

Der medfølger en fjernbetjening, som forbinder via radiobølger. Dette sikrer fuld kontrol over enheden, også selvom du er længere væk og ikke peger i retning af højttaleren.

Der følger også 3m højttalerkabel i OFC-kvalitet, og der er anti-slip fødder med, som både afkobler og beskytter højttalerne og dine møbler mod ridser.

 

Pris og tilgængelighed

Priser per sæt er:

  • Triangle Borea BR02 BT kr. 3.995,-
  • Triangle Borea BR03 BT kr. 4.995,-

Forhandles i Danmark af Lydportalen.dk, HiFi Center Jylland (Frederikshavn), Hi-Fi Huset (Svendborg), Audio Consult (Frederiksberg) og RenMusik (Bagsværd)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.