Forside * Nyheder

’Willow’-serien lander på Disney+ til november

-

Warwick Davis vender tilbage som Willow Ufgood, som vi første gang så i George Lucas’ og Ron Howards’ kultfilm fra 1988.

Det er ikke kun nyheder fra Star Wars-universet, der kommer ud fra Lucasfilm og Disney i disse dage. Et nyt gensyn med figurerne fra en 1980’er-film, som mange stadig holder af, lander på Disney+ 30. november.

Der er tale om ’Willow’, der kom ud i 1988 med Val Kilmer, Joanne Whalley, og ikke mindst Warwick Davis i hovedrollerne. Hvis navnet Warwick Davis ikke lyder bekendt, så kan vi fra redaktionens side berolige dig med, at du næsten med garanti har set adskillige film med ham – hvis du er Star Wars-fan.

Annonce:

Warwick Davis spillede som kun 12-årig ewok’en Wicket, der bliver gode venner med Prinsesse Leia i ’Episode VI: Return of the Jedi’. Han spillede også Wicket i de to TV-film om Ewok’erne, ’Caravan of Courage: An Ewok Adventure’ og ’Ewoks: Battle for Endor’, der for nylig har fundet vej til Disney+.

Siden har Warwick Davis stort set været med i alle Star Wars-film, der er blevet produceret. I enkelte tilfælde ser man ham kun i ekstramaterialet, f.eks. i ’Episode VIII: The Last Jedi’, fordi scenen, han var med i, blevet klippet ud.

Fantasy-fans kan glæde sig

I de fleste andre tilfælde er han enten i et fuldt krops-kostume og ikke til at kende, andre gange dukker han op i korte glimt, som f.eks. da han spiller en af Anakins venner i ’Episode I: The Phantom Menace’ og en pirat, der viser sig at være en rebel, i ’Solo: A Star Wars Story’.

I 1987 fik Davis tilbud om at spille en hovedrolle i ’Willow’, som George Lucas fik idéen til helt tilbage i 1972 og siden bad Ron Howard instruere. Det blev til en film i den såkaldte Dark Fantasy-genre, der fik blandede anmeldelser og klarede sig nogenlunde i biograferne. Men det var på hjemmevideomarkedet, at ’Willow’ siden blev en publikumsfavorit.

Det er på denne baggrund, at Disney+ og Lucasfilm nu gør klar til lanceringen af ’Willow’ som TV-serie. Warwick Davis spiller igen Willow Ufgood, der ligesom alle os andre er blevet ældre og tager på en mission for at beskytte en lille pige, der er tronfølger i seriens univers, men som andre gerne vil til livs.

Teaser-traileren herunder giver os ikke ret mange informationer, men serien ser dog ud til at blive guf for Fantasy-fans i alle aldre. Den byder også på et gensyn med en anden (noget yngre) Star Wars-veteran, nemlig stortalentet Erin Kellyman, der spillede pirat/rebel-lederen Enfys Nest i Solo: A Star Wars Story, der sjovt nok talte Warwick Davis blandt sine undersåtter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.