Forside * Nyheder

Star Wars: ‘Ahsoka’ og ’Skeleton Crew’ fyldt med stjerner og nostalgi

-
Rosario Dawson som Ahsoka Tano (Foto: Lucasfilm/Disney)

Til næste år kommer der mindst to nye Star Wars-serier, inklusive én, der formentlig er helt urelateret til de nuværende historier.

Som tidligere nævnt vælter det ud med nyheder i Star Wars-universet lige nu, fordi der i denne weekend er Star Wars Celebration-konference i Anaheim i Californien. Således har vi allerede hørt om ‘The Mandalorian’ Sæson 3, fået nyt om ’Andor’ og udenfor Star Wars er Lucasfilm/Disney også på vej med en ny serie, hvor Star Wars-maskotten Warwick Davis er tilbage i rollen som ’Willow’.

Men de mange fans ville næppe gå hjem, før de havde hørt nyt om fan-favoritten ’Ahsoka’, hvis titelfigur primært har optrådt i animeret form i ’The Clone Wars’ og ’Rebels’. Hun dukkede dog op i både ’The Mandalorian’ og i ’The Book of Boba Fett’ i form af den skuespiller, der også skal portrættere Ahsoka Tano i hendes egen serie, Rosario Dawson.

Annonce:

Serien er lige nu ved at blive indspillet, men som Dawson selv sagde, da hun dukkede op til et panel på Star Wars Celebration, så arbejder holdet ikke om lørdagen, så hun kunne passende komme forbi Celebration-konferencen og vise nogle klip fra serien frem. Men der blev også afsløret mere om, hvad serien kommer til at gå ud på.

Det vil glæde mange fans at høre, at ’Ahsoka’ starter, hvor ’Rebels’ ender, eller i hvert fald kort tid derefter. Hvis du er Star Wars-fan nok til at have set ’Rebels’, vil du vide, at den slutter med at hovedfiguren Ezra Bridger forsvinder sammen med Admiral Thrawn (der formentlig skal spilles af Lars Mikkelsen) ud et sted i universet.

’The Goonies’ i rummet

’Ahsoka’ fortæller historien om, hvordan titelfiguren og Sabine Wren fra serien (der bringes til live-action-universet af Natasha Liu Bordizzo) går i gang med at lede efter Ezra Bridger. På deres rejse støder de blandt andet ind i figurer spillet af Mary Elizabeth Winstead kendt fra ’10 Cloverfield Lane’, ’Birds of Prey’, samt de to seneste ’Die Hard’-film, og den ukrainske skuespiller Ivanna Sakhno.

Men nu var Ahsoka Tano jo Anakin Skywalker’s padawan-lærling, så det er nu også blevet offentliggjort, at Hayden Christensen også dukker op i ’Ahsoka’. Ahsoka er sat til få premiere i 2023, men en mere præcis dato er ikke blevet afsløret endnu.

En mere overraskende nyhed på Star Wars-fronten var afsløringen af serien ’Skeleton Crew’. Den har hidtil gået under den noget pudsige arbejdstitel ’Grammar Rodeo’. Hvad vi dog vidste, var at det var Jon Watts og Christopher Ford, der skulle stå bag. Watts er instruktøren bag de seneste tre Spider-man-film med Tom Holland i hovedrollen, og Ford har skrevet ’Spider-Man: Homecoming’.

Nu ved vi lidt mere. Serien bliver, lidt ligesom ’Stranger Things’, en serie om unge, der finder vej ind i voksenlivet, mens der sker vilde ting for dem – og serien er lige så meget for voksne som som for den aldersgruppe, den handler om. Og ligesom ’Stranger Things’ er det de Steven Spielberg-relaterede 1980’er-film såsom ’E.T.’, ’Gremlins’ og ’The Goonies’, der er forbilledet.

Man skal med andre ord forvente en slags ’The Goonies’ eller ’Stranger Things’ i Star Wars-universet. Der er endnu ikke noget nyt om, hvem der spiller de unge hovedroller. Vi ved dog at en af voksenrollerne skal spilles af Jude Law, der dermed får sin Star Wars-debut. Ligesom Ahsoka forventes den at få premiere på Disney+ på et eller andet tidspunkt i 2023.

En publikumsvideo, der viser nogle af videobidderne fra Ahsoka:

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.