Forside Produkter Mobil

3LikeHome udvider data-grænserne i EU, UK m.fl.

-
Foto: 3

Fremover vil tilgængelig mobildata i flere europæiske lande matche abonnementet hjemme

Slut med forskelle på dataloft mellem Danmark og flere europæiske lande. 3 ændrer på 3LikeHome, så det for en række lande vil være ens forbrug der er til rådighed, hjemme som ude.

“Vi sørger for, at vores kunder kan bruge al deres data i hele EU, EØS-landene og Storbritannien. Vi gør 3LikeHome til et endnu bedre produkt, for de kunder der krydser Danmarks grænser”, fortæller Jesper Bennike, Executive Vice President og kommerciel direktør hos 3.

Annonce:

Så går sommerferien til EU-landene, Storbritannien, Norge, Island eller Lichtenstein, så skal man ikke længere tænke på forskelligt dataloft ude og hjemme.

De nye vilkår for 3LikeHome træder i kraft i dag, og bliver en fast del af produktet, så de gælder også på den anden side af sommerferien.

Loftet fjernes i EU, England, Skotland, Wales, Nordirland, Norge, Island og Lichtenstein.

Med i alt 73 lande tilknyttet 3LikeHome så er der fortsat lande, typisk udenfor Vesteuropa, hvor der vil være et andet loft over dataforbrug ude som hjemme. Går turen dertil, så tjek vilkårene for disse lande inden afrejse.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.