Forside Detail

Elgiganten åbner i Skive i 2024

-

Et nyt butiksområde i Skive har fået Elgiganten med og byggeriet skal stå klar i 2024

Skive bliver en af de nye byer på Elgigantens butikskort. Aftalerne er nu på plads for bygningen af en 2.000 kvm stor elektronikbutik.

Annonce:

“Vi glæder os meget over at kunne dele nyheden om vores planer for Skive. En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Med Daugaard Pedersen som bygherre, er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kan se frem til et varehus af høj standard”, fortæller adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal, i en udmelding og fortsætter:

“Med ca. 2.000 kvadratmeter til rådighed kommer vi til at tilbyde sidste nye butikskoncept med alt fra TV og hårde-hvidevarer til gaming”.

Elgiganten forventer at skulle ansætte 50 op til åbningen, og butikken kommer til at ligge i et nyt butiksområde.

“Vi ser frem til at blive en del af en ny større retailpark med flere velrenommerede butikskæder, som vi kender særdeles godt fra flere andre byer. Vi er meget tilfredse med den fine beliggenhed, hvor kunder fra Skive og omegn kan glæde sig til at møde et stærkt og bredt udvalg af varer”, fortæller Peder Stedal

Det er området City Vest i Skive som nu ventes udvidet med flere butikker mod nord.

“På byens og projektets vegne er vi både stolte og glade over, at Elgiganten har takket ja til at være med. For os er Elgiganten en ankerbutik, der er med til at forstærke projektets attraktivitet – både for kunder og andre kæder. Selve byggeriet forventer vi at gå i gang med om et års tid, så butikkerne kan blive klar til at åbne i løbet af 2024”, Anders Bech Mathiesen, projektudviklingsdirektør i Daugaard Pedersen, som står for projektet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.