Forside * Nyheder

Mange droppede Netflix i kvartal med prisstigninger

-

Det var mere end hver tienede dansker som opsagde Netflix i det kvartal hvor tjenesten hævede priserne

En frisk analyse fra Yougov viser at flere medlemmer smuttede fra Netflix i det kvartal hvor de hævede priserne, men flertallet er fortsat tilfredse med hvad de får for pengene hos streamingtjenesten. Det skriver Mediawatch

Annonce:

I spørgeundersøgelsen fortalte 12% af de voksne Netflix-kunder at de valgte at opsige abonnementet i 2. kvartal 2022. Samme kvartal som Netflix hævede priserne for hhv. standard- og premium-abonnementerne med op til 20 kr/måned.

Det er især dem over 60 år som har droppet Netflix for nu. Hele 24% af dem som har opsagt abonnementet er over 60 år.

Yougov har også spurgt de frafaldne om de overvejer et andet streamingabonnement istedet for Netflix, og her svarer 40% at de overvejer TV 2 Play, 25% at de overvejer HBO Max og 25% at de overvejer Disney+

Af de kunder som er fortsat med at abonnere på Netflix, der mener 6 ud af 10 at tjenesten giver en god værdi for pengene.

Netflix arbejder på en ny billigere plan som skal være betalt af reklamer, og har varskoet deres ansatte om at den kan være klar allerede senere i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.