Forside Indhold og distribution Film

VHS bånd solgt for over en halv million

-

 

Annonce:

En kopi af filmen ‘Tilbage til fremtiden’ rundede et svimlende beløb på auktion

Heritage Auctions i Texas har afholdt verdens første auktion over VHS bånd, og udvalget bestod af 260 forseglede VHS-bånd, hvoraf de fleste var førsteudgaver af film fra 1970’erne og 1980’erne. Det skriver The Guardian.

Én film løb med opmærksomheden, da en VHS-kopi af filmen Back to the Future (Tilbage til fremtiden) gik for mere end en halv million kroner.

Den forseglede udgave af 1980’ernes succesfilm blev solgt for 75.000 dollars, omregnet er det 534.885 kroner med dagens kurs.

Der følger dog en historie med, og det har nok været årsagen til at filmen gik så højt i budene. Filmens tidligere ejer er nemlig ingen ringere end skuespilleren Tom Wilson, som spillede Biff Tannen i filmserien.

Der fulgte en underskrevet note med fra Wilson, hvor der stod:

“Dette er et VHS-bånd med den første udgivelse af Back to the Future, som blev sendt til mig af det daværende studie. Da jeg vidste, at VHS-platformen ville være der for evigt, gemte jeg det til senere, og nu kan jeg ikke finde en videobåndoptager. Nå ja. God fornøjelse!”

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.