Forside * Featured

Nu vil IKEA også sælge pladespillere

-

OBEGRÄNSAD hedder den kommende pladespiller fra IKEA

IKEA er på udstilling i Milano, hvor der i disse dage afholdes årets Milan Design Week. Her benyttede de lejligheden til at vi en ny kollektion frem.

Annonce:

“Med OBEGRÄNSAD-kollektionen ønsker IKEA og Swedish House Mafia at demokratisere musikproduktion i hjemmet og give mange mulighed for at slippe deres passion og kreativitet løs”, fortæller IKEA i en udmelding.

Udover et skrivebord og en stol, så består kollektionen også af en pladespiller, med indbygget RIAA-forstærker for direkte tilslutning til aktive højttalere med en analog indgang. Her foreslår IKEA at man kan bruge deres egne ENEBY-højttalere, som er deres aktive reolhøjttalere.

“Produktet hylder den tidløse glæde ved at lytte til musik på vinylplader. -pladespilleren har en elegant, minimalistisk stil og fungerer sammen med ENEBY-højttaleren” lyder det fra IKEA.

“Det solide, robuste design giver afspilleren en bestemt plads i rummet”, lyder det fra IKEA-designet Friso Wiersma, og fortsætter:

“Det giver den musikken i samlingen, så den virkelig kan stå i centrum, blandet med musikkens holdning – i stedet for at få den til at interagere”.

 

 

Pris og tilgængelighed

IKEA OBEGRÄNSAD pladespiller lanceres til efteråret.

Prisen er ikke oplyst.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.