Forside Produkter Mobil

Stream løs: Fri data hos YouSee i det danske sommerland

-

YouSee har igen i år valgt at give fri data på mobilen i Danmark henover sommeren

Hvis du har et YouSee mobilabonnement med data inkluderet, så behøver du ikke tænke over hvor meget data du benytter herhjemme, her henover sommeren.

Annonce:

YouSee har nemlig igen valgt at sætte data fri indenfor landets grænser. Så nu kan der streames løs, uden risiko for at abonnementet lukker for data eller der skal betales for ekstra datapakker.

“Når du har mobilabonnement hos os, får du ubegrænset data – hele sommeren. Så kan du bare streame løs overalt i sommerlandet. Endda på Danmarks bedste 5G-mobilnetværk. Lyt til sommerhits i strandkanten, find børnenes underholdning frem på bagsædet eller se live-sport i sommerhuset. Helt uden bekymringer. For det er sommer i Danmark”, lyder det fra YouSee.

YouSee fortæller at streaming af f.eks. Netflix i SD-kvalitet gnaver 1GB af dataabonnementet i timen, så det at få ubegrænset data gør det muligt at streame video i mange flere timer fra sommerlandet.

Fri data på YouSee mobil gælder til og med 31/8-22

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.